Followers

Wednesday, September 7, 2011

Kumpulan VIP,Forteen,Dan Tiga Dibawah Naungan KRU Terbaik!!


Kumpulan dibawah naungan KRU Studios iaitu Tiga yang terdiri daripada Hana Amira Mohd Hatim atau Hana, 24,Fazuin Mohd Yusoff (Faz), 25 dan Stephanie Goh Mei Yee (Steph), 23, itu berkata, aku harap populariti kumpulan penyanyi wanita akan kembali diterima masyarakat.seperti dulu2 contoh kumpulan elite dan feminin


kalau kita dapat lihat jepun dan korea mempunyai ahli kumpulan yang banyak dalam satu kumpulan
baik laki baik perempuan,ade nak ahlih nak sampai 20orang perhh gila bapak!!!


Apa rahsia dorang,kekal sampai hingga ke hari ini "cehh ayat nak skema kan"


.
.
.
.
.
.
.
Kumpulan VIP 
yang bernaung di bawah KRU Record ini dianggotai oleh Ryan, Yandy, Adam, Marlon dan  Fadlan. dorang ni sedang popular dengan lagu2 Cinta.


tengok gaya macam kpop??
mungkin kah ia adalah sama seperti kumpulan max??itu aku tidak tahu malas nak google
korang selidik sendiri ma! 

tapi lagu kumpulan dorang ni memang best,joget2 dorang pun best ala2 big bang cam gitu
aku dengar berkali2 lagu ni,KRU punya anak2 semua best2
sebab tu sedap di dengar~

jadi
semoga kumpulan VIP dapat kembalikan semula kegemilangan muzik POP Malaysia seperti zaman KRU dahulu.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Kumpulan Forteen mempertaruhkan muzik pop balada bukan belanda,dan 
kekuatan vokal,kumpulan Forteen terdiri daripada one,Ameer,Ariz 
dan Izzue



Pada penghujung 1990-an awal 2000,dunia muzik pernah digegarkan dengan
fenomena kumpulan vokal lelaki seperti Backstreet Boy"uptown girl lagu Fav",Westlife dab Boyz II Men di barat
dekat malaysia kita ada V.E dan Ruffedge 


Lagu single pertama kumpulan tersebut iaitu Berdua Bersatu ciptaan Ebdry Abdul Halim
memang best!! mantap ko jah!!
.
.
.
.
.
.
.
Harapan: semoga kumpulan2 yang baru tumbuh dimalaysia berusaha lebih sikit,jangan mudah mengalah..

20 comments:

Adam Haiqal said...

lagu forteen tu best gilakk..

cik najihah said...

lagu forteen mmg ohsem

[k]o{q}i[n] said...

hahahaha...aku ada lagu diorang yg "raw" version... sblum edit punye... muahahaha

Urzain Hussain said...

yup2..
forteen tuh oke lagu dia..:)
gerek say..huhu~

Amir Naufal said...

ahhahahah semua lagu aku tak dengar lagi kejap lagi dengar ok :)

z o u l said...

tp biasa nya bwh kru ni x thn lama pon..nti senyap la tu

Farhana Jafri said...

lagu forteen paling best! lagu tiga tu buruk la.. bju pun nk seksi je.. haih~~

Laila Majid said...

eyh hana yg kumpulan tiga tu macam cousin si maria elena je.

Addam Juhari said...

klaw aku x bace blog nih, xtau yang mesia ade kumpulan pnayanyi yang suck macam ni.. thanks

nway, lagu video yg last best..

Fiq Fikri said...

Adam Haiqal:ahahha mmg best gilak gilak~

Fiq Fikri said...

cik najihah:yuuppp :D

Fiq Fikri said...

[k]o{q}i[n]:ade ke?bak la kongsi keekut ahahaha

Fiq Fikri said...

Urzain Hussain:eheh gamai plak yg mint forteen

Fiq Fikri said...

Amir Naufal:sila kn amir sila kan amir ahhahah~

Fiq Fikri said...

z o u l:ahahha itu kita tak thu bergantung jugak pada tuan badan :D

Fiq Fikri said...

Farhana Jafri:ahahha kesian TIGA
:D

Fiq Fikri said...

Laila Majid:yeke??

Fiq Fikri said...

Addam Juhari :aahahhh pe pun tak boleh :D

sYafIk-wAy said...

bile KRU bikin kumpulan konfom best punyeee

zizidiazora said...

minat lagu fofiqfikri sedap suara dia...hehee...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...