Followers

Sunday, September 18, 2011

Minat Super Junior?? Mr Simple




minat super junior?mesti ramai gadis2 yang minat gilak dengan kumpulan ni
tak dinafikan la separuh dari rakyat malaysia memang suka layan
lagu2 KPOP..


sampai gaya pun ala2 KPOP,
yang paling best sampai ada kumpulan KPOK malaysia dekat negara kita ni
bangga sikit...


jadi nak dicerita kan pasal kumpulan super junior ni
kadang2 aku suke lagu dia kadang2 aku tak suke lagu dia,ikut kesesuaian irama dan rentak jiwa ku ini


ingat tak bonamana??yang itu lagu kesukaan aku itu
dengan dance dorang yang sangat cool,sampai aku pun nak joget sama.


kalau penyanyi dari korea ke atau jepun aku lebih minat dari lagu
daripada orang la,sebab lagu dorang sangat best rancak2,layann je....
suara pun boleh tahan best,


nampak tak nampak tak? saya tak tengok muka,saya tengok bakat ..
dorang




Dah layan belum lagu baru ni?Mr Simple,mesti nenek2 yang dekat umah terjoget2 
dengar lagu ni,mana taknya rancak sesuai dengan semua umur


ntah2 nenek pun gi disco 

22 comments:

Syafiq said...

lagu tuu dah lama dah!!

cek kat youtube.
Kara Step MV.

lagi best!

Atiqah Wadiah said...

minat tgk cara dorg dance..smooth <3

nick dot anis said...

kalau dl popuan yg tergila2 kan..now lelaki pon tak kuang sma je:-)

Shah Rizzuan Abu Bakar said...

aq minat gler dgn lagu nie ...
sampai aq nk menari n nyanyi ngn diowg ..hehehe ...
katakan semua lagu n dance diowg best r ..

Ara Nadea said...

memeng suke lagu mr simple nih.. nari die pon smart..

Az-Zahra Fauzee said...

eh, bestla lagu ni..
ala, minat kpop bukan jenayah pon..
sajeje ramai yang xpuas at...
hohoho~

DanieL AdiE said...

Erk...boleh la..layan mcm tu je...

Memori Kekasih said...

i love kpop....:)

zOeY zAu YaH said...

lg minat kt pokcik haaaa...

iKhRam said...

best gak.. layan..!1

Rtp Farra Arisha said...

don't like it at all..but really proud of them kerna dancing nya bagus dan menarik!! :)

Fiq Fikri said...

Syafiq:lama ek?ahaha aku bru dgr jdi lagu tu lagu bru la ahahah

Fiq Fikri said...

Atiqah Wadiah:kan dorg punye dance mmg best gilak

Fiq Fikri said...

nick dot anis:yess lelaki lagi minat korea punye lagu :D

Fiq Fikri said...

Shah Rizzuan Abu Bakar :wahh smpai nk nari2 plak huhuhu

Fiq Fikri said...

Ara Nadea:terbaik kn,dance die rancak

Fiq Fikri said...

Az-Zahra Fauzee:aahaha yess sedap lgu ni :D

Fiq Fikri said...

DanieL AdiE:wahh adie layan kpop ahahah

Fiq Fikri said...

Memori Kekasih:love love lagi huhuhu

Fiq Fikri said...

zOeY zAu YaH :hamboii bodek kuat ahahahah

Fiq Fikri said...

iKhRam:mmg best perlu layan ini lagu

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha:mmg dance dorg mmg bgus sgt2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...