Followers

Thursday, September 29, 2011

Segmen Just Google It_Azurin Ramli





----> Click 

Ini hari godek2 blog tejumpa satu blog yang buat Contest,bagi aku contest dia ni sangat menarik
dan tertarik aku memang tebommm!!!

Contest Just Google It

Hanya Search dekat Google je,korang kalau nak cari bahan pun search google
lagi2 bahan 18sx..bahan cara2 eratkan lagi hubungan rumah tangga
dan bagai bagai lagi..

jadi syarat syaratnya

SYARAT ?
2. copy banner atas tue,link kan sekali kat entry nie
3. buat entry dengan tajuk SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI
4.masuk kan SYARAT sekali dalam entry korang tue
5.hantar link entry korang kat komen box aku kat entry nie.

Ok sudah paham itu syarat?atau tak paham lagi?aku boleh ajar bahasa isyarat bagi paham..
teettt!!

Soalannya
.
.
.



1.Nickname?



2.Age?




3.Hobby(s)?

.
.
.

.
.
.


4.I Want To Be?




5.I Love To Eat?



6.I Wish I can?



Sudah abis pun kisah hidup aku,apa macam?puas hati dengan jawapan aku?
ada yang tak paham?buat2 paham je la~


aku nak seru akak,abag adekkk!! jum join tak rugi join sangat best!!
terhibur hati ini...

14 comments:

zizidiazora said...

wow...jawapan yang cukup kreatif. contest ni hadiah dia apa fiq?
kalu selipar jepun kena bahagi dua nih...(masih ingat cerita selipar tadi) hahahaha......

Amir Naufal said...

Rajin benau kau msuk kan..
agak kretif la..cantik2 gambar..
ko ada usaha..siap nk edit nama lagi kan..huhu
good luck ye lelaki geek

SyafiQ aHaDin said...

semat ko edit gambar2 tuu....!!

Fara E's said...

fuyoooo ;p

::FAIZ FARISH:: said...

nice

nurul diana said...

wahh cantik ! good luck :)

ZWAN SABRI said...

btoi kata abg zizi.. creative answer.. ;)

MySuaraBlog: Doodle From Cik Ninie

mia kaftiya said...

i want to be... ape msksud gmbar tu???


http://miacuteker.blogspot.com/2011/09/segment-just-google-it-azurin-ramli.html

azurin ramli said...

ohh,nak jadi model yee? boleh boleh.harapan cerah tue.eh orang melaka gak eh? melaka area mana?

nnti update pasal perkembangan segment nie k.
btw,thanks join :D

SyafiQ aHaDin said...

update!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p bayar berukband!!!

izzad b* said...

nice answer!creative!

♛ Dea ♛ said...

nak jadi model eyh??..:P

Sheeszshira Shiraz.... said...

tahniah, anda pemenang contest Cik Zurin...

>dtg semata2 mahu ucp tahniah..jngn marah erk<

Gadis mutiara said...

dr segmen yg sama=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...