Followers

Thursday, September 29, 2011

Siapa Nur Jannah Alia_You


tetibe rasa nak update entry pasal Video Nur Jannah Alia
nak tahu kenapa?kalau kita dengar Alia punya suara sangat best,lagi2 lagu YOu memang best
dia bawak!!


Aku tak kenal pun Alia ni,tahu lagu ni dari blog sepupu aku saja je nak dengar kan
tertibe terdiam,kaku kejap dengar lagu ni best plak~

Nak tahu jugak Apa Facebook Alia ni,nak tahu umur berapa,kalau boleh kita couple nak?
wahhhh gitu plak kan!

Sama2 kita hayati lagu You_Nur Jannah Alia

32 comments:

Amir Naufal said...

la.dia ke yg nyanyi lagu ni..baru aku tahu..ingat org popular nyanyi..
sirius lagu ni best..comel gila

Fara E's said...

dah dengar ! cyes ske gila ! suare pun comel jep ;D

d_tieah said...

Ramai sekarang remaja pakat tunjuk bakat kat youtube.. Semalam atau semalam semalam, saya ada jugak update bakat muda dari youtube.. Hehehe.. Best gak kadang2 melayan mereka kan??? Ngee :)

* Suara Alia ni pun not bad.. Gud job!!!

love bunga querida said...

sangat best !! suke sgt!! :'D

zizidiazora said...

Wah..retis nak bercouple ngan retis jugak....

Takpe2...fiq perlu bantuan ke untuk siasat semua ni? hahaha....

aein pandy said...

ni lagu dier sendri ker.. best ler plak...

::FAIZ FARISH:: said...

comel

yad'z said...

hehehe.. lagu alia ni memang best pn. dah banyak kali dengar.. ^^

Zam Ijam said...

waaah luv it 2 . such a nice voice she has !

SyafiQ aHaDin said...

waduh!! nak bercouple terus.... dahsyat! hehe...

Finaz Jaafar said...

okay patut la hang nak kapel dengan dia..terbaeekkkk~

Fiq Fikri said...

Amir Naufal:kan comel kan,sore die best nyanyi lagu ni

Fiq Fikri said...

Fara E's:kan mmg best sore die ni,lagu pun best

Fiq Fikri said...

d_tieah:aahahaha betul2 skung dah ramai msuk ytube nyanyi2 gitu

Fiq Fikri said...

zizidiazora:wahhh gitu plak kn,abg tolong cri FB budak ni..:P

Fiq Fikri said...

aein pandy:rasenye lagu org lain,bkn lagu die heheh lagu ni pun fiq bru dgr

Fiq Fikri said...

::FAIZ FARISH:::comel mcm ko kn eheheh

Fiq Fikri said...

yad'z:sama la fiq pun dgr byk kali ehehhehe

Fiq Fikri said...

Zam Ijam:lagu pun best,dan pandai main piano

Fiq Fikri said...

SyafiQ aHaDin:ahahahh xpe lelaki boleh couple byk2 ehhehehe

Fiq Fikri said...

Finaz Jaafar:ehhehe main2 je sore die best dan lagu

SyafiQ aHaDin said...

Fiq Fikri: Lelaki boleh couple banyak2?? ish3! tak setia punya budak! haha! nanti kau kena 'banned' oleh wanita2 di luar sana. hehe!

tapi ya juga kan..... ^^

Amirah Adnan said...

skang byk dah artis pempuan youtube kan.. hehe..

p/s : first time singgah..your header cool lah!

Memori Kekasih said...

ade mcm suara najwa latif pun ade...:)

Rtp Farra Arisha said...

suara merdu, orangnya pun sweet ;)

Hassanah said...

lagu ni best (=
silap2 hr bulan nanti fiq dpt jg manager die pulak
hehe

Kiera Qaira said...

bkn org lain ke yg nynyi?huuu
bkn yg pki tudung ke??
confused..huhuh

Nalisa Syahira said...

lagu you tu mmg best gila , lirik dia pun sempoi je .

therylisa nurula'in said...

best sangat

syamira said...

lagu nie yg pkai tudung nynyi lah...cbe cri btol2 kat youtube....

Green Applez said...

i dun think she is the real one :)
nur jannah alia itu bertudung orangnye ;)

fana cinta said...

Yup penyanyinya pakai tudung. ..dan her correct name ialah Nur Janah Allia bukan NurJannah Alia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...