Followers

Friday, September 9, 2011

Smurfs Yang Comel "Review"Penderaan Kucing Ada Jugak, Kanak2 Perlukan Bimbingan





Ada yang sudah menonton Smurfs??pasti ramai yang sudah tengok kan
kanak2,dewasa,wanita,ibu mengandung,ayah,india,cina dan lain lain lagi,
ok "Smurfs" ni aku baru je tengok semalam sama amir

Adie sama Zami dah tinggal kan kita orang dulu,dorang tengok pagi dan kita orang tengok
malam punya citer..

"Smurfs"ni sesuai untuk semua masyarakat,utamanya kanak kanak mesti suka tengok
orang kerdil yang berwarna biru ni
comel gila~

Aku nak jugak pose dengan Smurf,tengok tengok
baju pun nak warna biru.
.
.
.
.

Sory Gambar kurang cantik sebab fon cikai je
.
.
.
 .
.
.

6ekor smurf ni melarikan diri dari musuh utama dorang ni,iaitu Gargamel Wizard yang paling jahat
dia la orang jahat paling zalim dan paling lawak habis.

Smurf telah disedut masuk ke satu lubang kecik,terus masuk kedunia
manusia ke New York City,Gargamel sama kucing dia pun ikut terjun sekali,

Neil Patrick Harris dan Jayma Mays adalah suami isteri yang tinggal dekat bandar new york
dan dorang jugak yang menjaga smurf2 yang comel tu, sangat comel!!

Last dia nak tahu jadi ape??kena la tengok dulu baru tahu memang best citer ni
4/5


Jadi mana yang tak pergi tengok lagi,aku cadangkan pergi moh moh
korang mesti terhibur dengan gelagat2 smurf yang berwarna biru lagi comel

:> Bimbingan Ibu Bapa Perlu Ada,ada part2 yang menggunakan Bahasa Kotor dan Banyak Aksi Penderaan Kucing


 Fav Smurf
.
.

18 comments:

miss m said...

comeeeeeeeyyyyynya gmbr last tu...eeee!!! geram

OneNie said...

Fiq... tu yang penat nau yer.. mesti penat gelak kan.. memang lawak citer tuh.. dh dekat 3x tgk dah..

[k]o{q}i[n] said...

nk tgk, tp xde masa lagi.. bz... argghhh...

Edy Fee said...

mmg best la citer ni.hehehe comel giler watak

Fendy said...

xtgk lagi citer ni...best ka?

Aman Ibrahim said...

Comel.. nak kena pi tengok!

Urzain Hussain said...

cerite smurfs ni cam best je ..
xde mase nak tgok..huhu~

DanieL AdiE said...

Clumsy?

Sebijik mcm ko kan??

Fiq Fikri said...

miss m:comel kn :D

Fiq Fikri said...

OneNie:ahahah penat gelak best citer ni :d

Fiq Fikri said...

[k]o{q}i[n]:huhuh beli je CD,

Fiq Fikri said...

Edy Fee :sapa comel?nak ckp kat kita la tu ahahha~

Fiq Fikri said...

Fendy:mesti tgok la fendy citer ni best !!!

Fiq Fikri said...

Aman Ibrahim:sila kan sila kn tengok~

Fiq Fikri said...

Urzain Hussain:kalau free gi la tgok tak rugi kalau tgok mmg best~

Fiq Fikri said...

DanieL AdiE :comel kn??ahhaha~

Syahryl said...

Kalau ade org belanja dah pegi tgk daa...huhu

Rtp Farra Arisha said...

nak tengok jugak! ramai yg cakap movie ni best!!

the smurfs is the cutest ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...