Followers

Friday, September 16, 2011

Ucapan Terima Kasih Kepada Pemberi Dot Dot Dot,Dan Selamat Hari Malaysia




.
.
.
.
.
.
Tersedar dari mimpi
Apabila balik dari kerja,tetibe tetibe ada satu bungkusan yang  di pos laju
Sampai ke rumah aku.

Berapa banyak lagi satu laaaa....


gementar sebenarnya nak bukak,tapi nak tahu ape yang ada dalam tu terpaksa la bukak..
ikut kan sayang nak  bukak,

sampul dia mahal wok!!
Sebab ada nama pemberi yang buat mahal sampul tu....

.
.
.

Tak sangka pulak ada orang yang sanggup bagi aku Hadiah2 ni,

hari jadi itu hari tak nak plak bagi,tak tahu la ni hadiah untuk hari ape
Mungkin hari Malaysia kot kot...

“Part Bukak Hadiah”

Wahhhhh!! Aku sangat suka!!
Siap test sekali dengan tak mandi lagi kan...



Baju Jefferson memang fav aku,sapa la yang bagi aku tu ye...
Nak kata aku artis,jauh sama sekali bukan artis,mungkin hadiah pemberian dari sahabat jauh

Sangat terharu,nanti baju ni aku pakai buat jalan2 ok
Bawak baju ni tengok wayang,makan mcd,meronggeng2 dan sebagainya

Suka sangat baju tu,memang cantik gilak!!


Thanks a Lot Myrul Naufal Bin Rahim

8 comments:

laskar pelangi said...

untung lah dia...sat lagi ada orang mintak dengan pemberi adiah tu..siap nom fon lagi ada..hik3

Amir Naufal said...

best la ade org bagi hadiah...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

waahhh retis dpt hadiah ok....sonok!!!!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

coppp nk request lagu LELAKI SEPERTI AKU 1..hahaha...

Ain said...

UNTUNGLA. kbai

zOeY zAu YaH said...

ok2..nk pi mekap abg amir jap..(dan2 abg) mana tau dia kasi benda adiah2 ni gak kn..huahaha...

ღ p!nk veLvet ღ said...

bile tgk muke fiq dlm video 2 trase mcm tgk org dulu2 yg dok menari agogo tuh, dgn rambut camtu, kenin tebal, hahaha~~~ *larikkkk*

Rtp Farra Arisha said...

selamat menyambut hari malaysia kembali (biarpun lewat sehari ya) :D

org yg menogmelll dlm video itu sepertinya macam arisha kenal..ahahaha..nice talking anyways.

uuuu, untunglah dia dpt hadiah free2 je (namanya hadiah mmg la free kan, tiada yg berbayar)..hikhikhik.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...