Followers

Friday, October 21, 2011

3 Jejaka Berkaca Mata



Salam reader...
cepat betul masa berjalan dan hari ni hari jumaat yang banyak kenangan,tak akan aku lupakan, so sweett!!

ok2 hari ni nak kongsi sikit gambar 3 jejaka berkaca mata ni
semua ni nak tiru lelaki geek la tu...

kalau perasan sejak 2 3 menjak ni,aku asyik update pasal gambar je kan
nak tahu kenapa?
sebab gambar ni semua cantik gilak!!

makaseh abg Syafik dan Amir Naufal yang banyak menjaya kan
program amik amik gambar ni di KL tempoh hari...

Bulan Depan Saya datang KL lagi yeee!!!

Shoot1
Abg Ncem...pose yang sangat sempoi,tergoda wanita2 di luar sana..
jap jap kening cantik!!

Shoot2
Hot model kita Amir Naufal yang sudah lama dalam bidang permodelan ini,tengok gaya pose amir
macam kimora lepas bersalin,sangt cun..

Shoot3
Yang last sekali aku la,tak apa gambar aku yang bawah sekali,kita bagi peluang dekat
abg2 kita berada di atas..

Geek La Sangat Kan Semua....

31 comments:

SyafiQ aHaDin said...

Bagus ko tukar lelaki Geek tu. Haha! tak geek langsung!
Smart! Keep it up!

Amir Naufal said...

Ah kau!!.kimora lagi gemok dari aku ok..haha..
tpi cantik kan abg edit..rasa mcm hot lak kan..lagi2 dgn berkacamata pinjam!!..:D

Pojiepooh Abdullah said...

"sebab gambar ni semua cantik gilak!!" sebab korang model meletop. Okbai

NURUL NATASYA AMIR said...

Terbaekkk~

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

tempat pencarian calon ke ?? . . hehehe . . hensem, smart, cute, style :D

Blogger bernama Zam ! said...

ala-ala model of the year lettew??

*SMART !!

Fiq Fikri said...

SyafiQ aHaDin:ehehehhe ok2,thanks wei :d

Fiq Fikri said...

Amir Naufal:tu la amir,syg abg lebih cam ni..lupe plak ko ank kimora

Fiq Fikri said...

Pojiepooh Abdullah:eheheh makaseh pojie,jgn smpai terbakau sudah ehhe

Fiq Fikri said...

NURUL NATASYA AMIR:makaseh nurul ehehhe :P

Fiq Fikri said...

Lam A'Aini (Oh Semut):aahahh yg ni je tggl dik..3 org pilih la mne nk ahaha

Fiq Fikri said...

Blogger bernama Zam ! :ahahhaha kan kan suke sgt

DanieL AdiE said...

Pic no 3 tu mcm dah pernah tgk je..hahah

zizidiazora said...

pic no 3 tu waduh2.... cantik bangat sih..

سيتي عإيشه Aisyah said...

seb baik hensem..hahaha

tyra uyura said...

hi, new here :)

wah, kachak la kacamata . kacamata .

Rizal Murad said...

Smart2x belaka..huhu..

✿ pink velvet ✿ said...

kim slm kat abg geek first, ehem! ehem! hahaha

ZWAN SABRI said...

Disebabkan gambar 3 jejaka ni berkaca mata, ni yang buat aku nak tiru pakai sepk mata macam ampa semua nii.. HEHE


MySuaraBlog: Contest Daniel Adie : SISPA

MiSz fiFiEyQa said...

macam pernah nampak Abg Ncem tu dlm majalah remaja kot??...

Fiq Fikri said...

DanieL AdiE:ahahaha kn aku ade post dulu ehehhe

Fiq Fikri said...

zizidiazora:cantik kn fiq pun teruja tgok eeheh

Fiq Fikri said...

سيتي عإيشه Aisyah :ahahahha naseb baik///??

Fiq Fikri said...

tyra uyura:ehheh thanks singgah ye :D

Fiq Fikri said...

Rizal Murad:thanks wei :D

Fiq Fikri said...

✿ pink velvet ✿:eeeeeee suke la tu kn kite pun dia reject ahaha

Fiq Fikri said...

ZWAN SABRI:huhuh sila kn pastu update

Fiq Fikri said...

MiSz fiFiEyQa:ehheheh yuppp pernh mskk remaja abg ncem tu

zOeY zAu YaH said...

stress btl tgk jejaka2 hensem tuh...eh jap2...HAI BAKAL SUAMI(gambo tgh)...yg bwh skali tuh hensem sokmo...

sis92 said...

nice pose, nice shoot :)

Oshin Kecik said...

fuhhh...smart semua!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...