Followers

Tuesday, October 4, 2011

5 Blogger Lelaki Dari Melaka Terkandas Di PutraJaya



5 blogger lelaki dari melaka,terkandas di rumah Amir Rayyan 
disebabkan mendapat jemputan open haussss,walaupun time tu raya pun dah abis
anggap jela,untuk raya haji.."anggapanmu"

yeahhh 5 blogger lelaki dari MELAKA!! Hizami Li sebagai artis udangan,Amir Naufal sebagai Pro Photog,Daniel Adie Sebagai juru latih Gym,Ayie sebagai Driver tanpa henti!! dan Lelaki Geek
aku leteeewww..

saya wakil kepada blogger melaka yang hadir itu hari,ingin mengucapkan selamat terima kasih!! syg amir rayaan~
sebb bekal kan kite orang makanan yang sangat banyak..


Nampak tak kesucian aku itu?siap pakai stokin lagi, jaga aurat katakan teet,
dan abaikan peluh di baju ku itu,..


ok yang ni adekkk!! IZZ,bagaikan anak dah ayah
adekk yang sudah berumur,cer teka bape umur adek ini??


Bersama sama Tuan rumah..


 yang turut hadir bersama2 meyonok kan lagi open hausss tersebut...
semua nak pose ala2 diva gitu,ko mampu...


Thank Amir Rayyan!!

Dan akhirnya kami 5 Blogger lelaki MELAKA terus pulang untuk tidur...
tidur apehhh!!!! 5 blogger lelaki terpesong ke konsert suria dekat putrajaya!!
gara2 nak tengok Mak Siti nyanyi~

Lepas mak siti nyanyi ape lagi cabut balik!!

kenangan dalam Kereta Ayie memang best!!

26 comments:

Amir Naufal said...

daniel adie sebagai jurulatih gym yg x menahan 2..tips nk bagi besaukan dada eh?/pumping kaki letak atas katil..huhu..

Amir Naufal said...

kenangan la kan..lagi dlm kete..borak x henti2..huhu...

Pojiepooh Abdullah said...

Whatelse i can say is KORANG GIGIH!!!

izz idraqie huznie said...

jemput lgi ke putrajaya blogger bloger hawts dr melakeee itiewwwwwwwwww.....hehe cer cer cer teka umur ADiK ituewwww....i teka ley??? sweet 19

RinsyaRyc said...

waa.. untungla dptjumpa.... hehe.


http://bulatmata.blogspot.com/

leeya said...

haha peluh di baju paling sweet tew:)

uMi_atiQaH said...

untung lerr dpt jmpak mcm 2..(^^)

Amir Rayyan said...

Alhamdulillah...tq korang sbb dtg...korang mmg best la..:))

zizidiazora said...

bestkan dpt kumpul2 reramai macam tu. dapat bayangkan cerita2 dlm kereta tu. hehehe....

DanieL AdiE said...

Ayat last ko tu MEMANG TERBAEK!

So far, tu kenangan terindah kot walaupon hanya dalam kete kan??

SyafiQ aHaDin said...

ketiak basah. pergh! makan pedas ke pa? hehe.

btw, macam biasa pagi2. baca tazkirah. ^^

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, sumpah mesti happening gilakann? Jelesla... HUHU


MySuaraBlog: Asal Usul Dan Kualiti Handphone Anda

eddy syrol said...

wow..beronok2 korang yaw...

Fiq Fikri said...

Amir Naufal "mir jurulatih peribadi aku tu amir ahahha

Fiq Fikri said...

Pojiepooh Abdullah"yeahhh kami mmg gigih gilak~

Fiq Fikri said...

izz idraqie huznie:ahahha nk adik jugak kn xpe la..:D

Fiq Fikri said...

RinsyaRyc:dpt jumpa sapa?

Fiq Fikri said...

uMi_atiQaH:ahahha yeahh mcm2 ado

Fiq Fikri said...

Amir Rayyan:ehehhe thanks amir rayyan

Fiq Fikri said...

zizidiazora:ahahah abg tu la pasal..mmg best masa tu

Fiq Fikri said...

DanieL AdiE:ahahaha yeahhh!! mmg indah sgt.huhuh :D

Fiq Fikri said...

SyafiQ aHaDin:ahahaah!!! ak mkn ape2 pun tetap berpeluh la

Fiq Fikri said...

ZWAN SABRI:ahahaha nk jeles plak kn.mai la dtg melaka plak

Fiq Fikri said...

eddy syrol :ehheeh mmg beronok2

Eazy Izzuddin said...

tu dia...
dr melaka ke putrajaya...

cik Nemo said...

owhh gambar kite pon ade lahhh!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...