Followers

Friday, October 14, 2011

Aksi Budak Kecik Yang Terlampau



Ahhhhh best tak tajuk entry aku hari ni,??mesti gamai suke kan kan kan dengan tajuk Aksi
“Budak kecik “terlapau.

baru rasa ni muda dan comel kalau letak tajuk budak kecik
walaupun wajah ku tua umur masih 20tahun ok..

jadi hari ini hari jumaat kan?hari yang mulia ni ayat kita kena la sopan santun dan ayu yeee
kali ni ayat aku lebih kesopanan sikit.

Ada sedikit perkongsian gambar adekk comel ni.diambil kira2 minggu ni jugak
Lokasi taman seribu bunga,
jap2 tambah sikit “yang banyak nyamuk”sekian....

Gambar tak boleh menipu dan jangan tertipu dengan aksi2 lucah saya dekat bawah ni
Saksi kan tayangan perdana dari blog lelaki geek


Gambar ni di tuju khas untuk ibu ibu yang ada cancer
Senamkan diri ok,toturial ringkas ni..


Ini plak alalala comel gitu macam kucing parsi,ko mampu

Ingat girl2 je boleh boboi2 pun bolehh....




Abaikan jerawat di muka ku,lupe nk pakai makeup..

Ni pose abg kurang hebat sikit.


Ok gambar ni yang last,apa pendapat anda??pendapat bukan aku nk korang
Hentam aku ye WARNING!!...

27 comments:

SyafiQ aHaDin said...

Fiq, cube kau senyum nampak gigi. Baru nampak umur 20 tahun.
Eekekeke:D

SyafiQ aHaDin said...

Nak tambah komen.
Overoll semart, gambar semart, orang pun semart.
Gambar ke tiga tu, ko tak tegap! Muahaha! Sory, bukan hentam.
Dan last, senyum ko suma nampak sama. kalau ubah style senyum ok laa.
Senyum palsu vs Senyum Ikhlas vs Senyum Nampak gigi.
Harap komen ni tidak dilabelkan sebagai komen mengHentam. Hehe:D
Komen membina kan? .....

Fiq Fikri said...

ahahhaha dah byk dah aku senyum nmpk gigi tak nmpk gigi,serius,semua dah aku buat...

yang last tu kacak ape

NURUL ASHIKIN said...

kamu ni memang kurang hasam.... dah terloncat dah air liur akak gelakkan kamu... pih buat keja!!!!

Ce'Wawa Victoria :) said...

senaman ibu2 yg de cancer ek..senaman ibu ngandong cemane plak? hehe
baidewey adek fiq kene senyom npk gg baru npk mude remaje..:P..papepon pic ala kucing parsi comel tu mmg kiut..rasa nk culek jerr..agaggaa :D

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

agegege.gmbar 1st tu xleh blah..motif soh ibu2 ada cancer bersenam la tu ye? haha...

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

agegege.gmbar 1st tu xleh blah..motif soh ibu2 ada cancer bersenam la tu ye? haha...kalau buat senyum nampak gigi nampak la sikit 'kebudakan' nyer... :P

Umar Arlee said...

Lawa gambar! Ni aksi kanak2 besau ni! :p

si ngokngek said...

herghhh!!!! tergugat iman ku...BAJET...gagagga

Rizal Murad said...

Hakhak..Lawaklah gambar yg first mcm gaya tangan robot tu..Nampak mcm adik2x comel.. =)

ღ pink velvet ღ said...

rase nak lempang
hahahaha~~~

Nurul Mazni Sawal said...

hahaha.. comel jer..

zizidiazora said...

gambar 1: tak payah buat macam tu sbb ko memang takde bende tu.

gambar 2: dan jadi habbit sebab hari2 dok skodeng orang kan...

gambar 3: tak payah la nk tahan nafas kempis perut sbb yang nyata perut tu memang dah terjojol. meh la isi borang ikut gang kite orang.

gambar 4: ikhlas ke senyum tu?

ok done...hehehe...

zizidiazora said...

gambar 1: tak payah buat macam tu sbb ko memang takde bende tu.

gambar 2: dan jadi habbit sebab hari2 dok skodeng orang kan...

gambar 3: tak payah la nk tahan nafas kempis perut sbb yang nyata perut tu memang dah terjojol. meh la isi borang ikut gang kite orang.

gambar 4: ikhlas ke senyum tu?

ok done...hehehe...

Blogger bernama Zam ! said...

abg Fiq buat muke macam mane pon , still nampak 'berumur' walopon still 20 ys .

pssst: ayat kena jaga ,nanti abg fiq bengang .NGENGG3 . .

::FAIZ FARISH:: said...

lol

Rtp Farra Arisha said...

anyonyonyo..omeynya dia..ckckckc.

atiqa aris said...

comel sgt.kanak2 ribena pon kalah.haha

Noorsha Muhamad said...

haha..ok la tu..

zOeY zAu YaH said...

esok besor musti boboy hensem..jaga2 auntie nk ngorat nnti(auntie T_T)

Pojiepooh Abdullah said...

Oklahh ooklahhh baru nak hentam tapi tak kasi, nak cioom jelaa!!
ok #pitam

izz idraqie huznie said...

teknik pic ketiga im love it...ada bokeeeey..nice!! bokey tuh terserlah dot dot dbelakang kamoo.thniah camra man!!
ur pose , ok !

F U N F A B U L O S I T Y said...

wow..amazing!!

DfyStrawbery said...

model model, i suke gamba yg no 2, COMEL la awak :) hehe

ZWAN SABRI said...

untungla org kacak.. buat apa2 aksi pown tetap kacak.. ;)

Saiazuan said...

haha rajin tul ko brgmbr..

DanieL AdiE said...

Senyum sepesen je!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...