Followers

Sunday, October 16, 2011

Aku Bukan Rabun



Hye reader,salam hari sunday
boleh kira tak berapa hari aku tak update blog??bolah kan sebab baru 1hari kot..

jadi hari ni aku nak berikan sedikit pencuci mata kepada yang minat dengan gambar2
berkuasa tinggii!!!!

jangan buang masa lagi,macam banyak gambar plak aku nak letak kan
just 2gambar je aku letak untuk hari ni ye....

jangan risau next entry banyak gambar akan aku tayangkan ye...
sabar sabar sabar sabar dan sabar...

Lokasi: Pavillion Kuala Lumpur

 Shoot 1
 Baru Nampak Geek sikit...

Shoot 2
  Gaya ala2 nak ngorat awek hye adekkk nk no fon boleh??

39 comments:

zizidiazora said...

smart bro...serius aku jujur kali ni hahaha....

ummi rahimi said...

ala,adik guna public fon la bang..hahhahah

syifa' said...

tak taw la no komen ape.. just say 'smart gileeerrr' bolehh?? =)

ZWAN SABRI said...

sumpah aku suka dengan jaket hang..
nak boleh? nak teruih.. HEHE

msredcheesecake said...

suka jaket tu jugak... nampak cam macho je pemakainya...

Rtp Farra Arisha said...

cool sangat. coolllll! jacket itu menampakkan bro fiq lagi cool. heh :)

bai baizura said...

oh nmpk kecomelannye disitu..hahaha=))

Fiq Fikri said...

zizidiazora:yeke hehehe buat pertama kali abg puji kn ahahha

Fiq Fikri said...

ummi rahimi :eheheh ade ke?bak adekk nk ahahaha

Fiq Fikri said...

syifa':ehehe ni pun dah kira komen la syg oii..makseh ye :D

Fiq Fikri said...

ZWAN SABR:eheh jaket sponser la,aku tak mampu pakai2 bende lawa semua ehhehe

Fiq Fikri said...

msredcheesecake :elehhh malu la thanks awk :)

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha:thanks awekk cun :P

Fiq Fikri said...

bai baizura :ahahhaa bai ni comel tua la :D

F U N F A B U L O S I T Y said...

ni baru kena tema kot,..hehehe

SyafiQ aHaDin said...

Semat2!!!!
Nak pinjam baju luar tu. Jaket hitam yang smart kepunyaan orang lain. Hehe! Boleh jadi retis ko ni. InsyaALLAH.

DanieL AdiE said...

hahaha...

smart2..

antara shoot ko yg terbaik..
TAHNIAH!

ayie said...

nice pic..tapi kekadang tgok rambut tu macam rambut palsu pon ada..hehe

TSYA'Z (~_^) said...

haha...kenapa handsome plak nieyh...adeh... haha

Nur said...

cermin mata sekadar hiasan :D

Acha Mahfar said...

comelnyeeee qieqie saye nieeee :D

laskar pelangi said...

pewit! sat lagi awek plak duk mintak nom fon..kih3

✿ pink velvet ✿ said...

pic no 2 tu rase tayah mintak pon adek2 dah beratur nak kasi no phone, hahaha~~

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

woowww!!!

meletop pic pokcik..

Fiq Fikri said...

F U N F A B U L O S I T YLehehheh mne ade tema hehehe

Fiq Fikri said...

SyafiQ aHaDin:ehhehe thanks wei,xnk la jdi artis ngekkk

Fiq Fikri said...

DanieL AdiE:thanks adie yg comel ehehhe :P

Fiq Fikri said...

ayie:wahhh ko,aku guna rambut ori la

Fiq Fikri said...

TSYA'Z (~_^):mana ade nsem la adekk comel :D

Fiq Fikri said...

Nur:mmg perhiasan sbb kite tak rabun :D

Fiq Fikri said...

Acha Mahfar:ehehehe mne ade cah cah huhhuh

Fiq Fikri said...

laskar pelangi:huhuhuhuhu sapa la nk bg kite no fon kan

Fiq Fikri said...

✿ pink velvet ✿:ajahahha ade ke org nk bg no fon kn,:P

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) :eheh baba makseh ok!! huhuh

kyoo reza said...

nah! sekali ngn hp kasi kaw!hahaha
smart brah

Blogger bernama Zam ! said...

rasenye kalau komen pon tetap same comment kot .so tak pe lah komen jugak . SMART LAA ABG FIQ! .

mynamealia said...

sematttttttt..haha

Ridmichi said...

good looking

Khairiz said...

bila masa shoot kat Pavi ni?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...