Followers

Wednesday, October 12, 2011

Contest DANIEL ADIE : SISPA



hye reader...
sudah tiba seru aku masuk contest Daniel Adie ni,dah lama sangat aku tunggu


jadi aku nak sokong la contest ni,agar jaya dengan cemerlang
dan terbilang...


contest mengenai senyuman palsu dan senyuman ikhlas
kalau nak join dan menang hadiah yang sangat best dan menarik boleh la 
click ---->CONTEST


Terkadang, senyuman palsu terukir apabila......................'
(Tidak melebihi 25 patah perkataan)

Terkadang,senyuman palsu terukir apabila ketidak ikhlasan hati kita untuk melemparkan
senyuman...


dekat bawak ni ada senyuman palsu dan senyuman ikhlas,kalau pandai teka la yang mana
palsu dan ikhlas,?


ok tak yah nak pikir sangat dekat gambar tu terang2 aku sudah tulis..

nak katakan banyak gambar aku yang ada senyum, aku pun tak tahu yang mana palsu dan mana ikhlas.

jadi aku memilih gambar dekat atas ni secara cincai,hope juri berkenaan boleh la mengadili
gambar2 aku dengan senyum manis ni..

Tag 




46 comments:

Edy Fee said...

senyum jgn tak senyum.ehhe mcm best je contest

SyafiQ aHaDin said...

Hoho! join gak kau. Berapa lama masa di ambil untuk buat benda ni? Hehe!
Senyum palsu tu macam nak terkam sang wanita. Ekeke! :D
merepek sudah.
Good Luck!

Lelaki Ini said...

errr..
aku tgk dua2 tak ikhlas!

zizidiazora said...

hahaha....masuk juga contest tu yek setelah sekian lamanya. harap2 gambar2 ni dpt la memikat hati juri tu yek. good luck fiq. hehehe....

DanieL AdiE said...

Dear Fiq..

Thanx so much sebab sudi join contest aku nie.. Peh! Senyum...selalu serious je kan...

Beb, appreciate it..

All the best ya..

PiekaSahaja said...

gud luck fiq fikri..:)

miss tembam said...

cam same jerk dua2...just kidding...gagaga...good luck...:)

syAzAnA said...

pergh. aku macam konpem kalah jeh wei. ahha

bai baizura said...

gudluck dgn senyumn 2:)

Rtp Farra Arisha said...

i'm gonna join the contest too, but takut dikalahkan sama kmu!! ahahaha.
btw, nice words, nice smiles :)

Rtp Farra Arisha said...

goodluck yah!

DfyStrawbery said...

beb, gua join jugeks :D hehe

gudluck

Fara E's said...

haha , GL ;p

faizal mohd said...

Ouh! fiq dah masuk, takde chance la nak menang dah. HiHi. :)

zOeY zAu YaH said...

amboiii...pokcik senyum kambeng nampak? kihkih

Ayien said...

good luck...=)

atiqa aris said...

gudluck tau.btw,senyum palsu uh real la,nmpak cm betol2 x ikhlas nk sengeh.haha

Fiq Fikri said...

Edy Fee:mmg best patut join ok :D

Fiq Fikri said...

SyafiQ aHaDin:hamboiii ko aku nk kena la pilih gbr2 yg terbaik :D

Fiq Fikri said...

Lelaki Ini:kejam ahahaha

Fiq Fikri said...

zizidiazora:thanks abg zizi :D

Fiq Fikri said...

DanieL AdiE:aahhaha hope juri semua berpuas hati la ye :D

Fiq Fikri said...

PiekaSahaja:thanks awk :d

Fiq Fikri said...

miss tembam:eheeh sudah tukar,thanks :D

Fiq Fikri said...

syAzAnA:eeee ko tak msuk lagi ko dh mengalah ye :P

Fiq Fikri said...

bai baizura:makaseh bai :d

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha:aallllaaaa kene join ok!! best taw ::::::::::D

Fiq Fikri said...

DfyStrawbery:yeke?nnt gua dtg terjah ehheh :P

Fiq Fikri said...

Fara E's :ap GL?mean gila?ahahha

Fiq Fikri said...

faizal mohd:aahhahah xde makneye semua kene msuk ok :P

Fiq Fikri said...

zOeY zAu YaH:kan kan ni kambeng dri gunung taw baka baik punye ehehhe

Fiq Fikri said...

Ayien :thanks ayieenn :P

Fiq Fikri said...

atiqa aris:yeke?ehhehe thanks ye bg pendapat :D

hafiz hafizol said...

Menang la kO !!!! haha..

Eh ko model ae??

Aku macam pernah nampak r muka ko..

mcm familiar jee!!!

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

thanks wish me luck.. =)

gud luck to you too~

ca masuk sini macam masuk pameran fotografi lak..nice shoot.hehe...

*jangan kembang2 hidung lak..muahaha...!*

SyafiQ aHaDin said...

kau tukar! aku pun nak laa.... tapi tak pndai bab meng-edit2 ni...!

zOeY zAu YaH said...

gunung kinabalu ka? putera santubung ke hape nih? hihi

Ain SSB said...

Yang senyum palsu tu mmg nampak palesu! heheh. Goodluck! :)

Mra Mastura said...

ikhlas ke tu? keh3..
^^ gudluck!~

Cik Isabell said...

gudluck fiq !
senyum ikhlas nmpk gg...suka senyum palsu lagi....hehehe :)

farisya risya said...

gud lak fiq..:)

rouh adi said...

gud luck bro...sukses slaLU....

butterflyana said...

Good Luck, Awak!
:)

Aliff Haikal said...

kita dah nampak dah gaya-gaya pemenang . :D

c nana said...

gud luck! :D

ijat_asni said...

.the result may come soon, best of luck.

^______^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...