Followers

Wednesday, October 5, 2011

Gambar Ini Tiada Kaitan Dengan Bulu..



Hye selamat hari rabu,yang berbahagia dan salam sejahtera kepada yang bukan islam
adakah orang bukan islam baca blog aku ?? teet!!


lupa nak bagi tahu berita baik ni,ingat tak aku masuk contest ANNAS??
aku gembira sebab tak dapat jadi juara! agak kecewa disitu
tak ada rezeki kan,tak ape la...


ini bukan kisah bulu ke apa ye,ni kisah gambar aku yang telah dishoott
pada suatu ketika dahulu,dan ketika orang nyeyak tidur


apa lagi malam2 buta,orang sedap buat air liur basi,kita sebok amik gambar 
malam2 buta,ko mampu!!


jadi aku nak tayang kan sedikit,gambar yang di Shoot itu hati
harap berpuas hati,kalau tak puas hati marah photog yang amik gambar ni cehhh

SHOOT 1

Shoot 1 aku tengah mendalami watak,alal2 cerita sembilu or sembelit!!


SHOOT 2

Shoot 2 plak,buat muka ala2 lepas berak,ko mampu..ni muka agak suci sikit

SHOOT 3

Ni muka agak ganas sikit,ganas ke??

SHOOT 4

Yang ini muka alala2 kasanova gitu...

SHOOT 5

Ada nampak ketenangan di wajah ku itu

SHOOT6


Shoot last ni buat buat muka ala2 cute gitu...asyik ganas je kan
orang suke yang cute2 je kan!!


Puas??kalau nak ikut kan banyak lagi..tapi tapi tapi
nanti aku masuk dalam FB meh singgah tengok ok!!!!!!!!!!

45 comments:

SyafiQ aHaDin said...

DP facebook! hehe..

ko tidur sambil buka mata? hmmm....

remaja sekarang. ^^

Amirah Jafri said...

gambar bawah tu tak boleh bla :) haha

zizidiazora said...

gambar last tu sebenarnya bukan cute tapi jelas menunjukkan kegatalan dan kemiangan di situ hahaha....

::FAIZ FARISH:: said...

hebats

ZWAN SABRI said...

setuju dengan encek zizidiazora.. btw, mmg macam modellah! ;)


MySuaraBlog: Asal Usul Dan Kualiti Handphone Anda

Lelaki Ini said...

adeyh2..
untung la owg hensem..
leh photoshoot...
kalau aku,
rosak kamera!

aein pandy said...

gmbr smue dh tngkap feel kcuali yg last... sumpah geli..

DanieL AdiE said...

Gambar ke 3 memang terbaek!!

tahniah fiq..

sgt berbeza dr muke ko n perwatakan ko...siyes!

Fiq Fikri said...

SyafiQ aHaDin:ahhaha mne ade tidur bukk mata?

Fiq Fikri said...

Amirah Jafri:kan mmg tak boleh blh ahahah

Fiq Fikri said...

zizidiazora:sampai hti kn ahahah:P

Fiq Fikri said...

::FAIZ FARISH:::thanks faiz!!

Fiq Fikri said...

ZWAN SABRI:ko bersubahat sma abg zizi kn ahah :D thanks zwan

Fiq Fikri said...

Lelaki Ini:elehhh semua org boleh duk depn camera :D

Fiq Fikri said...

aein pandy:ahaha yg bwh sekli tangkap leleh

Fiq Fikri said...

DanieL AdiE:ehehhe adie thanks wei! ni atas berkat doa ko dkt aku ahahhaha :P

therylisa nurula'in said...

okey.... suka sangat ngn wajah ketenangan awak,,, ^_^

Blogger bernama Zam ! said...

Fiq : abg Fiq , orang ensem shoot muke macam mane pon , tetap nice owang tengok , .:)

wawa wadzir said...

hahaha..shoot2 janji kite puas hati..
tp gmbr bwh tu..err perlu ke gigit jari..? haha ^^ just kidding

Fiq Fikri said...

therylisa nurula'in:ehehhe thanks sgt2 mawar :D

Fiq Fikri said...

Blogger bernama Zam !:aahhaha gamai kat luar tu lagi ncem ija pun kacak

Fiq Fikri said...

wawa wadzir:yess yg penting kita puas hati ehhehe :D

ღ p!nk veLvet ღ said...

vote utk shoot 4, hehehe~~

noreenrara said...

gambar last tu yg plg mahal..HAHA ;p

Fara E's said...

no 6 comel ! haha

Bintang Biru. said...

suka no. 6 ! hehhe

Rtp Farra Arisha said...

i love the fifth shoot. u urself look very peace ;) hehe.
but overall, those are okay!!

Fiq Fikri said...

ღ p!nk veLvet ღ :ehhe adik manis ni suke vote2 taw thnaks "D

Fiq Fikri said...

noreenrara:kan yg tu mahal sekli spe nk beli ahaha guraw2 :D

Fiq Fikri said...

Fara E's:ehhehe jgn puji2 malu plak

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha:ehhe thanks farra,kwn fiq pun suke yg tu :D

ruby sarip said...

ade gaya macam enrique Iglesias laa.. hahahaks :D

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

suke ketat-ketat ngn sume expresion pokcik..dh makin maju dh pokcik la ni...

GUD LUCK yee!!!

faizal mohd said...

boleh masuk hero remaja. majalah maskulin pon ok jugak. :)

Atiqah Wadiah said...

suker shoot ke-4 :)
x moh apply jd model rexona or brylcream ke?hehe =p

christboy J said...

bukan melayu ! (angkat tangan)
Haha! best! best!

laskar pelangi said...

wahhh! mintak sign please...hik3
shoot ke 3 tu paling HOT. muka nak ganas aje..hek3 cm muka nak cari gadoh...he3

TSYA'Z (~_^) said...

no 4, smart.. !

SyafiQ aHaDin said...

is it normal for me to laugh at the sixth picture? gambar ke enam tu.! ahaha! kalau ko tengok depan tu, lagi lah...perghh! cuba try.

Amir Naufal said...

dah maju ko kan..ada peningkatan..klau ko x hot..x hidup kot kan gambar aku..:P

izz idraqie huznie said...

shhot ke 3...saya suke.....keep it up

Ce'Wawa Victoria :) said...

tak menahan yg last tuu..muke cute habisshh...cayalah fiq.*peace tepi pipi*

Ce'Wawa Victoria :) said...
This comment has been removed by the author.
Rizal Murad said...

Gaya model terserlah disitu...hehe..

hafiz hafizol said...

Gila rrr!!!!!!!! Cun gila gambar2 nie.. gambar je. bukan org dlm gamba ok.. haha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...