Followers

Sunday, October 9, 2011

Siapakah Jejaka Tersebut??




wahhh aku tulis tajuk siapakah jejaka tersebut semua nak tahu kan??
asal yang comel je semua suke kan,asal muka aku yang tua ni tak laku pun sampai hati kan kan kan..

tak apa abaikan dia mmg comel..

sebenarnya mamat ni kawan kolej aku atau adek aku "nak jugak"

jadi petang td aku amir,dan aina kawan atau bekas kekasih lama cehhhh
nak tolong si Nazri ni photoshoot untuk Satu gambar untuk agensi dekat KL...

Jadi model dan perlakon,kau berani yeahhh tengok je Nazri ni badan cekeding
ingat tak ada bakat ke hapeeehhhh!!!


 Di shoot oleh aku sendiri,tengok sungguh tak berbakat tangan aku ni..

Di shoot oleh fiqri SDN BHD

jadi amir sudah ade tambah koleksi model dia,nampaknya yang lama
kini dilupakan,.sangat kejam!!

apa apa pun petang tadi sangat best amik2 gambar,walaupun aku ni sakit
dah dalam tahap gaban 24darjah,tak apa saya kuat...

dan Naz ni ada sedikit kaku tadi,dan dapat diatasi  dengan pantas ye dengan bantuan
amir naufal yang kurang hebatnye "bodek je"
.
.
.
Di shoot oleh fiqri SDN BHD

mesti ada yang nak Add Nazri ni kan??tak boleh saya tak benarkan
sangat kejam dan kejam!! sapa nak jejaka ini sila cari sendiri wink! wink!

Nak yang comel Je kan kan kan ..

26 comments:

Fara E's said...

apakah ? haha
a'ah la , comel je Naz ni , lalala

therylisa nurula'in said...

yang tua mengalah,,,bg kesempatan ngn yang muda..heheh.MUDA ke? umo bape eah? ^_^

EyqaLuvender said...

haha...die comel...awk hensem...ngeee~

SyafiQ aHaDin said...

saya pun nak kena shoot.!
p/s: bukan shoot = tendang.
ekekkekeke!
update juga!

Cik oren2orange said...

oke..mmg cOmel...ala terkOmen plak..lariksssss

Rtp Farra Arisha said...

he seems very cool in those photos. salam to him yah!

faizal mohd said...

nak add jugak boleyyy??? hahaha :P

ayie said...

nampaknyee lelaki geek tergugat..hehe

zizidiazora said...

Like komen ayie..nampaknya oraang itu sudah tergugat hahaha....

eh eh..yang ini pun ADIK jugak ke fiq?

maya anis said...

kim salam :P

Noorsha Muhamad said...

wow..not bad..huhu..

TSYA'Z (~_^) said...

tgk 1st pic, dh mcm pelakon taiwan muka jambu tu.. hehe...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

besa laaa yg PATAH TUMBUH HILANG BERGANTI laaa pokcik ek???hehehe....

budak.bandung.laici said...

dia agak comel..

ღ p!nk veLvet ღ said...

ehem2 ... jgn lupe kirim salam kat dia ye, hahaha!

DanieL AdiE said...

Abes la ko..

pasnie Amir dh xperlukan ko lg...

Fie Omar said...

Guava sangat ni.. haha

Lelaki Ini said...

adeyh..
napa lah aku nmpk aku lagi hensem dr dia..

(statement dgki gila2!)

Tentang Kita said...

cute gak....leh jd model nie..semoga berjaya

::FAIZ FARISH:: said...

ko tak rasa tergugat? hehehe

Blogger bernama Zam ! said...

cehhh cakap diri sendiri tue . Tue la sangat kann? kire mude ape dlam geng2 blogger melaka kan? HAHA!

bai baizura said...

nk adil..due2 lah comel...hahaha:))

Siti Nurazlinda said...

akhirnya , keluar jugak entri berunsur dengki ini . HEHE =p

einz miszmessy said...

hahaha.....omey2~tp tak mau tau pun sape dye.....heee...

hafiz hafizol said...

wahh.!!! untunglah hensem !! ramai yg nak ambek gambar... bak sini link blog dia aku nak follow.. hhahaha..

myezatul aQma said...

dua2 cmel...tapi dia cmel lagi..
heee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...