Followers

Thursday, October 20, 2011

Sweet Memory Suami2 Ku Hampir Gengster



So sweet!!! bak kata amir naufal
ok mmg sweet pun kita orang bertiga cehhh....percutian yang agak lama dan banyak kenangan
selama 6hari kot.

Percutian ni disertai oleh Amir Naufal NA dan Abg kita ni yang agak kacak lagi bergaya
Syafik nama nya..

percutian kita orang ni memang best,dan menghabis kan duit serta merta

tapi sangat berbaloi2 dengan percutian ni,saya sangat happy gila2!!!
eeeekkk jap2 ni bukan pecutian,aku yang pandai2 ponteng kerja
untuk suami suami ku hampir gengster ni...

Tengok wayang,jalan jalan Shoot,Teman Si amir Shoot untuk Agsment berliau,
skodeng dekat danau kota,lepak dekat siti zubaidah,dan banyak lagi semua
di PV12

Shoot 1
Cer teka dekat mana ni??

Shoot2
 Dikatakan Mengambil BB amir naufal,jap2 tengok gaya macam aku nak ragut si 
syafik ni..

Shoot3
Pasangan Sehati berdansa

Shoot4
None...

Semua So sweeeeeeeettt!!! nak ikut kan banyak lagi gambar,nanti aku masuk kan ok
bagi puaskan nafsu mata korang cehhh...

nantikan Next entry!!

36 comments:

ayie said...

perghh amir klu nak bergambar pose cantik je..hehe..

d_tieah said...

Perghhhhhhhhhhhh.. Jambu!!! Hahaha.. Smart giler gambar korang..



Entry Terbaru : Tak Malu Ke Gaduh Pasal Lelaki Di Tempat Awam?

ZWAN SABRI said...

cayalah! suma ada bakat jadi model yang hebat.. ;)

Fie Omar said...

you need new hairstyle!!!~ hahaha..
ni bieber sgt ni..

try style baru, utk nmpk lebih edgy! :)

Hizami Rahim said...

haha. gmbr memang lawa la kan.

Fiq Fikri said...

ayie:ahahahha suke buat lawak taw.amir mmg hebat

Fiq Fikri said...

d_tieah:jambu kah ahahha thanks awk

Fiq Fikri said...

ZWAN SABRI:aku tak berbakat la amir lagi berbakat sama abg syafik

Fiq Fikri said...

Fie Omar :ehheheh nnt aku try ok

Fiq Fikri said...

Hizami Rahim:ehheheh gbr mmg ctik aku suke gila!!

LittleGurl said...

FUHHHHH sib baek tade gaya k-pop, kalau tak awal-awal lagi bukak blog terus tekan butang x! hahahahaha

NisaAdnan said...

semadddd belaka!

SyafiQ aHaDin said...

best nyer ada dslr. ehh...bukan best,,...
#huntunglah

zizidiazora said...

setuju untuk puaskan nafsu mata hahaha...memang cantik gambar2 tu.. post pun menarik. tahniah yek... nak layan lagi nafsu mata hahaha...

Atiqah Wadiah said...

haha~sakan b'gambo :)

Lelaki Ini said...

photogenix !

::FAIZ FARISH:: said...

nice pic

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

ghairah tau tgk picture korang....

kyoo reza said...

like like the 2nd pic..
muka anda sgt fierce..mngancam seyh..haha

btw suami2 ye..hahaha
kacak2 suami2 hampir gangster ko ni..hu3

Fiq Fikri said...

LittleGurl:ehehe lepas ni kene buat kpop la malaysia punye

Fiq Fikri said...

NisaAdnan:thanks :D

Fiq Fikri said...

SyafiQ aHaDin:ehehhe thanks kepada amir naufal,sbb die punye camera

Fiq Fikri said...

zizidiazora :ahhaha nnt kn gbr lagi next entry ok

Fiq Fikri said...

Atiqah Wadiah:mmg sakan gilak sgt best

Fiq Fikri said...

Lelaki Ini:sapa?amir leteeeww kn

Pojiepooh Abdullah said...

Ingatkan Awi Rafael tadik!

Fiq Fikri said...

::FAIZ FARISH:: :thanks faiz ehhehe

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) hamboiii!!! sgt kn ahhaha tgu next entry ok

Fiq Fikri said...

kyoo reza:ehehhe thanks reza mmg kcak suami2 aku ni

Fiq Fikri said...

Pojiepooh Abdullah :sapa la kn tu?

Rtp Farra Arisha said...

the photoshoot always looking great! :D and so with the photos!

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

fuhh..smart!! gilak!! huhu

e-m-e-r-s-a-y-a-z-r-i-n said...

pernah jumpa yang pakai spek besau tu tgh main bowling.sebelah je.wooho.

Acha Mahfar said...

oohh 6hari kat KL tak jumpe acha. cmni la kawaaannn....

Ain SSB said...

nice pics! ;)

Honey Kumicky said...

abg2 hmpir gangster....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...