Followers

Wednesday, November 16, 2011

3 Lokasi,1 Jantina




Hye reader selamat malam...ada yang sudah tidur??
yang sudah tidur,sila bangun cikgu sudah update blog meh meh singgah baca...

dah abis baca blog aku baru boleh tidur kan boboi...


ok...
entry kali ni sangat simple,aku just nak main teka teki
dengan hanya satu gambar dekat atas ni...

ada yang mampu untuk menjawab teka teki tersebut??
tak mampu sudah! g tidur balik...

mudah sahaja teka tekinye,soalan 1 berbunyi  cam gini,berapa ringgit kah gelang merah yang aku pakai tu?

haissshhh!!gila gigih la korang nak jawab..
spm pun tak ada soalan cam gini..kau mampu~

ok nantikan entry akan datang.....

23 comments:

Syafiq Ahadin said...

PV!!!!

Syafiq Ahadin said...

aku tak tau sebenarnya. just mencuba. Hehe! tapi takda hadiah..... wooooooooooooo~~

Nuar El-Ummar said...

tiga-tiga tak taw..haha ~erkk, tido balek..

laskar pelangi said...

tak reti nak teka..=D

Umar Arlee said...

Tiga2 tak tahu. Apa2 pun, gambar sgt the lawa! Jeles ok! :p

Lelaki Ini said...

tak tau la!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

yg no 2 tu yg kat MID/PAVI kot...



*mamat kat picture 1 tu cm kenal laaa...sape ek beliau pokcik???

Fiq Fikri said...

Syafiq Ahadin:ahahaah nk hadiah je ko kn :P

Fiq Fikri said...

Nuar El-Ummar:ahhahahah sila kn tidur :P

Fiq Fikri said...

laskar pelangi:hampeehhh betul ehehhe

Fiq Fikri said...

Umar Arlee:thanks awak ehehe

Fiq Fikri said...

Lelaki Ini:tidur blik ehehehe

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A):baba yeesss yg no 2 tu dkt PAVIhehhe pandai baba,
laki yg gbr 1sti tu artisssss..pernah masuk remaja ehehhe

NISA GAY said...

sng giler soalan.seringgit speket.kan?

zizidiazora said...

salah cara menyoal tu. soalan sebenar..dimanakah artis2 yang terhot dari melaka ini bergambar. hehehe...

Chenal said...

dpt FREE..ko jumpa tali ikat surat khbar tu kann??!

Fiq Fikri said...

NISA GAY:ahahahah salah tekaan anda salah ehehe

Fiq Fikri said...

zizidiazora :ahahaha abg zizi lagi hot ok..:P

Fiq Fikri said...

Chenal :ahahhaha haissshh mana ad eheheh :D

Rtp Farra Arisha said...

i'm not too smart at guessing location, somebody or anything else. but for sure semua lokasi itu adalah di dalam area KL! hehe. am i right? if i'm wrong, tell me directly :D

::FAIZ FARISH:: said...

haha komen ZIZI

k.h.a.l.i.l.a said...

gmbar 1st, atas bangunan.
gmbar 2nd, dalam mall
gambar 3rd, atas bangunan
;p

akufrazi said...

39.90

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...