Followers

Monday, November 28, 2011

Contest Candid Time



Assalamualaikum...
Hari ni aku nak join satu contest lagi “Contest Candid Time”yang dianjurkan oleh Munah Rahimah dan sebelum ni aku ada join contest si Daniel Adie SISPA Alhamdulillah aku dapat no Satu
Ke belakang...

Dan Contest Candid Time ni aku dapat tahu dari blog si Adie tu...”adie lagi”
Walaupun tak ada orang pun sudi jemput aku untuk join.

Aku main bedal je masuk contest ni..boleh??
Kalau nak tahu lebih lanjut tentang Contest Candid Time sila click Maklumat Lanjut Contest Candid Time dekat..
Bawah ni..



Dah klik??
kalau sudah mari kita tengok gambar candid yang aku pertandingkan

aku pertandingkan gambar masa dekat KL tempoh hari,time dekat bukit bintang
kalau nak tahu ape yang aku buat masa tu??aku tengah godek2 BBM,
masa tu,si amir shoot kawan lagi sorang,dan mereka abaikan saya!! Lihat wajahku seperti 60posen..


jadi aku tak tahu plak dia nk shoot aku..masa tu..
tetibe je kan..

Kawan aku cakap gambar yang dipertandingkan macam biasa2 je,
Tak apa aku serah kan semua kepada juri2 yang bertauliah..
Dan aku nak tag 2 orang blogger Pamouss Amir Naufal NA dan Zoey Zauyah
Sila join,kalau tak join gantung sampai pengsan..

25 comments:

Syafiq Ahadin said...

yeah! aku tak join sebab tak kena tag. :)

Umar Arlee said...

macam menarik je contest ni!

k.h.a.l.i.l.a said...

die nak shoot fiq tu. tp xmo ckp. kalau ckp nnt fiq posing.

DanieL AdiE said...

Tu candid ke memang posing???

Fiq Fikri said...

Syafiq Ahadin:ahahah xyah kene tag,pun boleh join eheh :)

Fiq Fikri said...

Umar Arlee:ahaaha mmg menarik jum join ok :0

Fiq Fikri said...

k.h.a.l.i.l.a:ahahahhaha pose maut eheh :D

Fiq Fikri said...

DanieL AdiE :candid en Daniel Adie,mmg candid :)

zizidiazora said...

tag kt amir naufal
hahahaha......
dh fikir panjang ke fiq
hahahaha......

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

gud luck pokcik!!!!

nk join gak laaa...

Rtp Farra Arisha said...

foto yang sangat cool :D best of luck to you!

zOeY zAu YaH said...

g.luck pokcik..akn ku cuba menjoinkan diri hehehe..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

tak tag fifi pun. hahaha..
ok, goodluck fik!

Blogger bernama Zam ! said...

lebih kurang la candid nya ..
HAHA ,

naem said...

HAHA. aku join gak. good luck lahh brooo :DD

http://akunaem.blogspot.com/2011/11/contest-candid-time.html

Fiq Fikri said...

zizidiazora:ahahahah tak pikir panjang dah,ni bg die peluang terakhir..kalau tak join kasi pancung

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A):makseh baba,baba jum la join best ni wei

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha :ehehehhe tx fara jum la join sekli ehehhe

Fiq Fikri said...

zOeY zAu YaH:ehehhe makseh nenek,eeelhhh jum join ok :P

Fiq Fikri said...

FIFIEY LYCHEE MARATION :ehehhe fifi anda di tag eehhehe makseh yuppp :P

Fiq Fikri said...

Blogger bernama Zam ! :ekkk ko ni ahahhaah jum join huhuhu

Fiq Fikri said...

naem :ehehhe tx singgah,akn ku tejah blog anda :P

::FAIZ FARISH:: said...

lawa baju kau

faizal mohd said...

gambar candid pon macam gambar tak candid. fotogenik sungguh anda.
(hadiah boleh share2 sket ek nnt). haha

urbangothix said...

nice pantone color, :)....sempoi but coool....:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...