Followers

Friday, November 18, 2011

Kajian Lelaki Geek Tentang Aku Bukan Tomboi,"Tapi Kau Bojan"



Hye reader,A’saalammmm.....
 aku bukan bojan la!!!!,aku bukan bojan movie terbaru dari pengarah
Lelaki geek,kau mampu..

Ada yang sudah tengok aku bukan tomboy??



Aku sudah tengok,meh aku nak buat kajian aku sendiri pasal movie ni...

Scha al-yahya adalah anak tunggal kepada harun salim bachik,mak scha ni dah meninggal
Sejak dia kecik lagi,


jadi ayah dia la yang bertanggung jawab besar kan scha ni..
Walaupun scha ni tomboy,tapi dalam hati dia ada perasaan dekat seorang lelaki yang bernama burn”mohd bakar”bakar bin abu...”

Scha ni tak perasan yang dia berada dalam cinta segi tiga,antara burn”Syamsul Ysuf”dan harry”Shaheizey sam”
Jadi siapakah yang scha pilih untuk menjadi teman hidup??


Nak tahu ?

Sila la pergi menonton di pawagam yang berdekatan dengan rumah anda...

3bintang aku bagi,untuk filem ni..

15 comments:

Memori Kekasih said...

kalau fiq bagi 3 bintang je, xnak lah pi tgk...mesti xbrape nak best...huhuuu~

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

tak p tengoklagi pom :)

Rtp Farra Arisha said...

filem ini tampak kelakar..is it? ^^

Finaz Jaafar said...

okay baca review kamu macam tak berapa gempak la cerita ni..tengok trailer cam best..heee

Amir Naufal said...
This comment has been removed by the author.
♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

3 bintang jer?? ni yg was2 nk tgok ni...huhu

naziyatul fatihah said...

trailer mcm best tapi 3bintang je?hurmmm...

Blogger bernama Zam ! said...

lahh sikit nye REVIEW ..
kedekut sangat .! haha .

zizidiazora said...

perghh pegi tak ajak. takpe2...

Syafiq Ahadin said...

review apakah ini? huhu! macam tak best. taknak p tengok wayang. astro first! hek3!

AiDa SyaFiQa said...

nanti nak pergi tengok la~~
tapi kena tunggu abes test dulu..hehehe...

zOeY zAu YaH said...

nak tgk...! tp x de teman x dpt lah nk tgk hehe..pokcik kasi 3 bintang je? ok takyah tgk hahaha..

luqman zakaria said...

uih! dah kuar ke!! nak tgk ke tak ek!! 3 bintang je??hurmmm

bucks bd said...

tgk trailer pon da boring-_____-"

::FAIZ FARISH:: said...

mcm tak best

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...