Followers

Monday, November 14, 2011

Lelaki Suka Pink Tak??



Hye reader selamat hari isnin..
 dan ade yang agak malas ye nak pergi keje dan sekolah..
buat air liur basi saja kn!!


jangan jeles aku sudah menjadi anak dara sunti,duduk rumah makan 
dan tidur...


dan tak lupa jugak gudluck untuk form 5 yang nak menduduki SPM, buat betul2 ekk adek2.. 
tajuk entry sentap kalau dengar...
lelaki suka kan pink tak??


mesti gamai lelaki tak suka warna pink kan??, tahu sangat...
sebab apa lelaki tak suka kan pink??


1.orang akan berkata,euwwww jambu sehhh
2.macam bapok tua,suka warna pink
3.lelaki tak kena la suka2 warna pink..girl2 sangat

Shoot1

kebanyakan perempuan je yang suka akan warna pink..
dan dan dan...
jangan tak percaya fahrin ahmad suka kan warna pink,kau mampu ke..
walaupun nampak macho,pink tetap dihati fahrin ahmad


Shoot2
Shoot1 sampai shoot4 temanya adalah man barbie doll..
ala2 america next top model season 20,siap ada tema lagi 

Shoot3
Studio dan prop sponser by My Along dan lokasi PV12

Shoot4

jadi berpuas hati sama gambar man barbie doll aku??
kalau berpuas hati sila copy dan masuk dalam frame buat kenangan..

kau mampu...

53 comments:

fiQ'Ra said...

suwittt what laki suke kaler pink... hehe, jiwa halus gitu :)

::FAIZ FARISH:: said...

nice photos...

zOeY zAu YaH said...

suwit like sugar..hahhaa...eh pokcik..nenek nk gak potosot guna prop gitu..jeles...!

DanieL AdiE said...

Suke tu xde la tapi x jadi mslh untuk pakai baju color pink..

Edy Fee said...

pink biru..masyuk gak

Fiq Fikri said...

fiQ'Ra :huhuhu fiq ade jugak suka pink baju kemeja je la

Fiq Fikri said...

::FAIZ FARISH:::makaseh farish :D

Fiq Fikri said...

zOeY zAu YaH:eee nenek pokcik ada jugak tgok2 gbr nenek cam ni jugak la huhuhu nnt kita shoot barbie ok :P

Fiq Fikri said...

DanieL AdiE :yuuupp adie mmg xde masalah nk pakai bju pink huhu...aku pun suka sikit :D

Fiq Fikri said...

Edy Fee :kn mmg masyukkk hhhuhuhu

Lelaki Ini said...

aku suka wrna pink!
tapi sikit2 je lew..

nollyfyenee said...

salam..i am new..huhu mmg ada ape llki suka warna pink
visit me at http://secantiknurani92.blogspot.com/2011/11/scoliosis.html
thanx

noreenrara said...

ade lelaki yg sesuai dgn pink..
hehe :DD

HujanMenjerit said...

jangan amik gambar latarbelakangkan pink..cuba try pakai baju kaler pink. bole orang lain tgk sesuai tak pink tu dengan dak laki. hihi^^

AiDa SyaFiQa said...

PKAI LA BJU PINK~~
BRU COMEL SKIT~~

AdaNaz87 said...

sukeee pink! ((; ade jugak lelaki yang smart berbaju pink! ((;

✿ pink velvet ✿ said...

hahaha~ sweet je :p

Rtp Farra Arisha said...

seriously, comelllllll! :')

naziyatul fatihah said...

ololololo....comelnye *cubit2 pp :p

Zac Rega said...

uk zac jelez gila .
gambar ni smart2 .
kby :))

*PINK<3

Pezol Stylez said...

nice !!

Zharif Azis said...

gambar first semartt

Fiq Fikri said...

Lelaki Ini:suka jugak kah ahaha sama la sikit je

Fiq Fikri said...

nollyfyenee:eheh welcome to blog lelaki geek

Fiq Fikri said...

noreenrara :semua lelali sesuai,tapi kene pandai egeheheh

Fiq Fikri said...

HujanMenjerit :owhh yeke nnt saya buatkn :)jap lagi nk g beli bju pink

Fiq Fikri said...

AiDa SyaFiQa:ahaha dah byk sgt gbr pakai bju pink yg sama huhuh..

Fiq Fikri said...

AdaNaz87:ada jugak tak salah pakai bju pink :)

Fiq Fikri said...

✿ pink velvet ✿:ehhe makaseh adik manissss :D

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha:huhuhuh makseh farra :P

Fiq Fikri said...

naziyatul fatihah :ahahhahh mne la ade comel :P

Fiq Fikri said...

Zac Rega :ehehhe xmau jeless ye zack gbr biasa je tu :D

Fiq Fikri said...

Pezol Stylez:thanks :)

Fiq Fikri said...

Zharif Azis:thanks zharif :D

Hizami Rahim said...

haha. aku tak suka. :P

emieysandra said...

ok je klu llaki ng pink..masyrakat ni sje nk menjambukan.haha..tema comel,tp model ttap machomel..ehehe, good :D

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

aku de baju kemeja PINK!!!!

*ensem bergaya pokcik laa ni...gud job pokcik!!!!

Aliff Haikal said...

comel what lelaki suka pink ==' haha
tapi serious aaa sekarang ni pemikiran rakyat malaysia berlum terbukak sepenuhnya tentang penerimaan lelaki suka pink . ==' adioss ,

Umar Arlee said...

pink menarik ape!? exotic bagi lelaki! hehe kan3?!

Syafiq Ahadin said...

like! haha! aku tak suka pink tapi padan la ngan ko. huhu! :D

♥e'in♥ said...

kalau lelaki tu putih leh laa pakai wane pink..

Fiq Fikri said...

Hizami Rahim:ahahha tak suka ko pakai bju pin k tu hehhehehe

Fiq Fikri said...

emieysandra:ehhehehe makseh awk..huhu menjambu kn diri la nnt :D

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) :baba nnt kite shoot bju pink ok ehehehe

Fiq Fikri said...

Aliff Haikal :yess sgt setuju..huhuh

Fiq Fikri said...

Umar Arlee s:yuuppp pink ok je,tpi masyarakat takboleh terima lelki suka pink ehehhe..

Fiq Fikri said...

Syafiq Ahadin:dan2 je ko tak suka pink eehhehe

Fiq Fikri said...

♥e'in♥ :ahhhahha,betul jugak tu.ahhahha !!!!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

comel what! kihkih........

luqman zakaria said...

ok what suke pink!hehehe! sume shoot cantek!! blue + pink! semard gak!

Asrul "iLham" Sany said...

wore pink sometime...

:D

♫ Ct Hajar ♫ said...

awww pink i like =P

laskar pelangi said...

fuyoooo! comel man barbie tu. ada jual kat kedai tak agak2..mmg xsalah kalau laki minat pink.serius macho jugak lau laki minat pink! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...