Followers

Saturday, November 12, 2011

Saya Sudah Menjadi Ayah



As.salam reader....
yeahhh aku sudah lama tak update blog mungkin sebab sedang bercuti dekat KL dan 
tenangkan pikiran yang serabut lagi sabut...


cehhh bercuti dekat KL, lupa nak bagi tahu yang aku sedang bercuti
dekat umah akak aku dekat PV12...


rasa nya dah nak dekat seminggu lama bukan...??


jadi hari ni baru ada masa nak update blog..


entry kali ni berunsurkan kebapaann...
ada bakat ke nak jadi bapa??muka boleh la,kalau orang nak cop muka aku sebagai bapa orang pun boleh....


anda mampu jadi bapa berumur 20tahun??

Shoot1

Saya bukan bapa kepada budak ini yee..budak ini sebaga prob sahaja...

Shoot2


ahhh ni budak memang teringin nak jadi bapak,tapi
tak reti2 nak kahwin ke....???

Shoot3

Anak murid yang berangai nak jadi ala2 suton...kau mampu ke dolah??

Shoot4

dan tak lupa jugak,aku nak ucapkan tahniah kepada blogger Acha Mahfar yang
telah berbadan 2,kita sama2 berdoa agar berliau mendapat anak lelaki...

Tahniah Acha Mahfar...

anak Lelaki Nama :Fikriee...
anak Perempuan: Fatimah...

42 comments:

Qu azniza ;) said...

ish! suka toi gambaq neh!

eddy syrol said...

pic ni bley masuk majalah der..shantekkk

Umar Arlee said...

Seriously gambar sangat lawa. Kaler cantik!!

EYQASARA said...

waaah.. terserlah jiwa kebapakan.. hihihi.. :P

Rtp Farra Arisha said...

comelnya those photos. i really LOVE LOVE LOVE these all :') it looks sweet :) who's that child? she's quite pretty plus cute!!

Fiq Fikri said...

Qu azniza ;) :makseh qu :D

Fiq Fikri said...

eddy syrol:ahahah majalah ape wei?PAMA ke?ehhehe

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha:ehhee tx farra :D
yg budak kecik tu anak saudara fiq ehhehe comel kan :)

Fiq Fikri said...

Umar Arlee:thanks umar :)

sehelai kertas buruk said...

NICE pix :D memang boleh masuk majalah . Thumbs up !

syAzAnA said...

suka DP kau wei! budak tuh comel! rawrrr!

ummi rahimi said...

gambar first tu hot..hahahha

♥NuR SyAFiQah♥ said...

ehh nama anak sedara ko ni iris ker??

Syafiq Ahadin said...

aku suka gambar ni!!!

Hany Rara said...

lahai comelnya :)

cik Dil said...

syukee gmbar2 ni..ohsemm..

k.h.a.l.i.l.a said...

suke budak tu ade 2 ayah. Adik, adik suke ayah yg mana? hehe

hafrawiey ozakawa said...

alahai.bile tgk afiq pegang budak tuh,terserlah ciri kebapaan...cpt2 jd ayah yer!!!!heheheh

Fiq Fikri said...

sehelai kertas buruk:eehheheh kalau boleh nk msuk pa&ma ehehhehe

Fiq Fikri said...

syAzAnA huhuh tgok la busu dia sapa comel jugak hehehee :P

Fiq Fikri said...

ummi rahimi:heheheh biasa2 je tu :D

Fiq Fikri said...

♥NuR SyAFiQah♥:ahaha xde la nama anak saudara fiq qaira :D

Fiq Fikri said...

Syafiq Ahadin :huhuhuhuh...semua ko suka kn :D

Fiq Fikri said...

Hany Rara :huhu ,makaseh!! perasan jap eheheh :P

Fiq Fikri said...

cik Dil:huhuh tx kepada amir naufal yg shoot :D

Fiq Fikri said...

k.h.a.l.i.l.a :mama berliau sudah pergi bercuti :D

Fiq Fikri said...

hafrawiey ozakawa:ehehehh blum masa lagi nk jdi ayah :D

SiKecilMirmO said...

Comey nyoooo.... :)

Anasyg said...

fiq - kurangkan gambar kau kat sidebar tu boleh ta- internet browser jadi lembab la -o-'

sori teguran membina -katanya-

sekian terima kaseh

Fezzy Sha said...

Chomel nye budak tu.. n gmbr pon cntek..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wowww pokcik...cun seehh pic kali ni!!! suke sgt2!!!

Hizami Rahim said...

wah. bini mane? haha.

Fiq Fikri said...

SiKecilMirmO:ehhe comel kn budak itu :P

Fiq Fikri said...

Anasyg:eheheh yup2 tx wei..aku dah buang sikkit gbr kat tepi tu :D

Fiq Fikri said...

Fezzy Sha:yeahh gbr mmg ctik dah budak tu comel huhu

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A):ehehehhe baba nnt kn entry seterusnye :D

Fiq Fikri said...

Hizami Rahim :ahahah bini aku dah xde lagi :D

Blogger bernama Zam ! said...

woahh dramatik sunggoh !
20 tahun?? tak jadi masalah kot !
haha , asal ade keinginan .haha so nak kawen tak?

♥NuR SyAFiQah♥ said...

oh..aku ingatkan iris anak staff tempat aku praktikal tu sebab muka sebijik giler..wuuu rindu kat budak tu :(

noreenrara said...

anak comel..
bapak muda.. hehe XD

naem said...

gambar no 3 and 4. kenapa muka camtu ? haha

Syafiqah Hashim said...

hai, singgah sini..and follow :)))
thumbs up for the first picture.. ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...