Followers

Wednesday, November 23, 2011

Sex Dalam Facebook



Kau gila sex tak??
aku tanya ni jawab la,malu leteewww nak jawab..

entry tak ada sentapkan sapa2,aku just nak kongsi apa yang patut
dan aku sedarkan untuk diri sendiri..

tempoh hari aku ada buat statement dekat bawah ni,sila baca...
blah blah blah blah...

ok ini la manusia,belajar tinggi2 pastu dah kerja bagus2 plak tu
malang sekali,Gila Sex!!...

Sex dekat Fb jela apa barang,rasa dah murah sangat,terpaksa la 
buat sex dalam FB...

 maksudnya..
si A dan si B menggunakan perkataan lucah2 di dalam Fb mereka dan berinteraksi antara
satu sama lain...

patut ke??

baik lelaki baik perempuan,dan sekali lagi,aku ingat kan untuk aku jugak,erkk..

aku maksudkan bukan semua,adalah segelintir manusia yang sangat gila sex
dan sangap!! dorang ingat dalam FB tempat cari anak2 ikan agaknye...

mudah kan zaman sekarang semuanya hanya di facebook sahaja..

kau nak book dia satu malam pun boleh,
mudah kan kan kan...??


jadi sekarang aku just cakap je,dan aku mengingatkan untuk diri aku jugak,kalau yang nak teruskan..

terpulang,hak masing2 huk huk huk...
yang selebihnya paham2 aje la....

11 comments:

Nurul ain said...

laman sosial dah jadi salah satu platform diorang nak lepaskan nafsu jugak la fix... kan2??
Inspirasi Nurul Ain

zizidiazora said...

sex dan manusia memang tak boleh lari tapi di mana nak dilempiaskan harus kena pada tempatnya jadi fikir2kan lah....

Kiera Qaira said...

wuu entry panas..
hot huhuh

Umar Arlee said...

like statement fiq boleh?! tapi seriously, tolonglah buat kat tempat lain kalau nak sextalk ke hape.. fb? ape kelas.. haih

Rtp Farra Arisha said...

what such bad and shameful actions, right? :'( insaflah.....

Eyda Syahida said...

ade 1 group tu selamba badak je borak sal sangap bagai. ntah pape. -___-

k.h.a.l.i.l.a said...

hmm.... mcm xde bende lain nak buat kan. pegi tebas lalang ke, ade gak faedahnye.

::FAIZ FARISH:: said...

hm, no komen la. tu hal diorang... janji diorang x kacau aku

hafrawiey ozakawa said...

mak aii.....tkut ar ade org sebegini..buat org laen jd naik tangan ke kepala sbb bimbang.hahhaha

Blogger bernama Zam ! said...

woahh entri maut nih HAHA .
memang ada golongan2 yg macam ni , maruah diorang rendah la tu .

laskar pelangi said...

dasyat tol..ada gak eh macam tu...ish3!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...