Followers

Tuesday, December 13, 2011

1st Time Baring Atas Rumput





Assalamuailaikum...


ok fine tajuk entry kali ni sangat best,1st baring atas rumput.....
best bukan??


kalau tak best tepuk tangan ramai2 erkkk...


gambar kali ni satu je aku masuk kan dalam entry ni...kalau masuk banyak berat katanye...


just shoot suka sakai pada hari sabtu lepasss,tajuk aku tu logik jugak,sebab aku tak pernah
baring atas rumput,


rasa diri ni sebergitu seksi...baring atas rumput sedang melihat bulan purnama bagai kan..

.
.
Sekian...

36 comments:

therylisa nurula'in said...

tengok bulan purnama ke tengah berangan ? hehehe ^_^

Blogger bernama Zam ! said...

haha . seksi la sgt! amboi , kangkang ketiak besau2 . tau la dah pakai nivea hohoho

Farah said...

nice eyes (:

khalila said...

heheee... nak jugak die baring atas rumput. ce try baring atas kolam ;p

::FAIZ FARISH:: said...

nice edit

DayahSaleh said...

aku xnk tepukk sbb aku suke baring atas rumput , pastu amek gamba =)

Lelaki Ini said...

errrt..
aku kena buat one day nanti nmpknya!

.faris. said...

artis baring atas rumput. nak try juga nty. HAHAHA :P

♥ MS ♥ said...

eh, ye ke,ada bulan? HAHAHA :p

zizidiazora said...

smart doe...

malam2 bute gelap gelita nampak macam siang plak. kredit to jurugambar tu yek entah sape nama ntah..hahaha...

laskar pelangi said...

tengok gerhana bulan ke hape? =D

Rtp Farra Arisha said...

calon model hindustani hai..:P

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

nice picture...tp cm over laaa pokcik...

Fiq Fikri said...

therylisa nurula'in:ahahaha tgh pikir bila nk kahwin ni ahahaha :D

Fiq Fikri said...

Blogger bernama Zam ! :hahahahah biasa la org dah pakai nivea selalu buat cm ni ahaha :P

Fiq Fikri said...

Farah:thanks fara :D

Fiq Fikri said...

khalila:ahahaha jgn ckp bring je ats kolam tu,tidur pun boleh ats tu..

Fiq Fikri said...

::FAIZ FARISH::thankss wei :D

Fiq Fikri said...

DayahSaleh:wahhhh so sweet bring ats rumput jum bring ahahahha

Fiq Fikri said...

Lelaki Ini :ahahah hri cuti ko g buat ok,nnt aku dtg tgok ahaha

Fiq Fikri said...

.faris.:ahahaha ngekkk ko artisss..:P

Fiq Fikri said...

♥ MS ♥ :ehhe yuppp mmg ad bulan diats itu,hri sbtu mlm tempoh hri eheh

Fiq Fikri said...

zizidiazora:ahahah ctik kn!! tula sapa la yg shoot ni ahahha xyh sebut nama :D

Fiq Fikri said...

laskar pelang:ehhe yuppp hri sbtu hri tu,tgok bulan eheh

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha :ahahha pulak dah hindustan pun hindustan la ehhe

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A):alamakkk baba tang mana over tu?ehhehe

niezam said...

kenapa rambut anda cantik? *jelez*

Syafiq Ahadin said...

muka ko semakin tua. hahaha!

Joe_Hans said...

fiq, kau try baring atas duri plak...hahahha

RyuTsubasa said...

Hahahaha! Cara kau baring ni mengingatkan aku Fergie dalam kumpulan Black Eye Peas dalam video muzik Give Me Half Way.

Fiq Fikri said...

niezam:ahahha ctik kew wei?serabai la aku tgok ahahah

Fiq Fikri said...

Syafiq Ahadin:ahahahha kn dh nk msuk 2012 mungkin hormon kot ahaha

Fiq Fikri said...

Joe_Hans :idea yg sgt bernas ahahha.nk mati kah ahahha :P

Fiq Fikri said...

RyuTsubasa:ahhah yeke?nnt aku tgok la ahhahaha

Syira Rara said...

nice..sy baru je follow ur blog..n if u dont mind pliss singgah2 la my blog n follow (^_^)..blh share cerita

Azham Vosovic said...

hehe, macho habis tu... nasib baik tak ketibas hehehe *joking!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...