Followers

Tuesday, December 20, 2011

Cover GLAM Photo



Assalamualaikum...

tajuk kita hari ini,cover GLAM photo ahhh menarik!!..."konon2 aku ni masuk cover majalah Glam,Berangan Kak Jemah"

sudah la ko lelaki geek,jangan berangan lebih...

ok kite teruskan dengan objektif utama kita ye abang2 adek2,makcik2,pakcik2..dan sebagainye..

malam semalam,aku ada photoshoot bersama photog yang baru nak meningkat naik,"macam artis la plak kn"erk

iaitu....."biarlah rahsia"

Shoot1

Temanye "aku tengok matahari"

Shoot2

Bukan sakit tengkok ke hapeehhh Perhatian!!!..
ni adalah iklan ketiak "Nivea For Men kau la penyelamat ketiak aku"erkk

Nak gambar lagi?

next entry ada banyak lagi gambar yang akan aku saji...

34 comments:

Amir Naufal said...

Sangat Berpuas hati!!!
nampak mahal kan..walaupun shoot kt bilik je..haha

khalila said...

ececeehhh.... ;p

Papa PUSS said...

Memang terbaik,...

CekbOlat-bOlat said...

eh? hahaha.. cntik2 ^^

AMELY ATHIYA AFANDI said...

abang gedang siottt :P haha :P

niezam said...

haha. ingatkan betul td. nk je rembat GLAM next month.

Lelaki Ini said...

aku suka no satu..
yg no dua tak berapa berkenan

Fiq Fikri said...

Amir Naufal:ahahhahha kan,pe slow2 erkkk

Fiq Fikri said...

khalila:berangan sekejap huhuhu

Fiq Fikri said...

Papa PUSS :thanks :)

Fiq Fikri said...

CekbOlat-bOlat :ahahahahah thanks :D

Fiq Fikri said...

AMELY ATHIYA AFANDI "ahhaha gendang??gendot kn ahahha

Fiq Fikri said...

niezam:kan berangan dulu la..ahaah..:D

Fiq Fikri said...

Lelaki Ini :suka no 1 ekk..sila amik simpan dlm fon ahahaha :D

Azham Vosovic said...

wah....seronoknya awak model...muka terpampang di mana-mana hehehehe

wanabee said...

haha..nice lah bro ^_^

Eyrique Ettiqazz. said...

ayat ko susah nak faham..Berbelit2...

zizidiazora said...

menantu Kak Jemah ke nih? hahaha...

Joe_Hans said...

untungla org tua hensem...hahaha

mr.syazwan said...

baru putih je

tpi kalau kena cara ok je kan

=_=

Nuar El-Ummar said...

wewitt..smart a shoot~ untungla org hensem.. posing cmne pon still mentain an muke ~huhua..

hazanis said...

siapa photographernya??huhu

cik eka said...

pewit model tu
larikk

Fiq Fikri said...

Azham Vosovic:ahaha xde la just suke2 je ni test power ahah

Fiq Fikri said...

wanabee :thanks :D

Fiq Fikri said...

zizidiazora:helooo ni anak kak timah ok ahahahha

Fiq Fikri said...

Joe_Hans:hamboiii nk carut aku la tu kn ahahha

Fiq Fikri said...

mr.syazwan :aiyoooo??apakah

Fiq Fikri said...

Nuar El-Ummar :haisshhh jgn ckp cm tu ahaha,biasa2 je la nuar ouuii

Fiq Fikri said...

hazanis :huhuh iaitu amir naufal NA ehehhe

Fiq Fikri said...

cik eka:thanks :P

mylovely-cats.blogspot.com said...

Mmg best shoot & editing...Boleh buat majalah cover tu...

BTW kami dah follow blog tuan, jgn lupa follow blog kami plak ye.. :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

Chenal said...

Bagus2 gambo nye...kredit kat Amir Naufal Photography! gooooood job!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

woww...pokcik makin meletopp!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...