Followers

Saturday, December 17, 2011

Doakan Kami Bahagia




Assalamuailakum...

Syukur sangat2 hari ni kita dapat bernafas lagi di atas muka bumi ini..
jap2 sebelum itu kita abaikan entry semalam dan lupakanumur aku ye...erkk..

tahniah Adie,anda akan dapat calon adik ipar yang sangat cute nanti
yeahhh suka tak suka tak?erkk

ok sebenarnya bukan jodoh kami bersama,jodoh warna baju kami je...erkk
kontrobasii air liur basi pui...


Gambar ni time kite orang g dinner dekat hotel mahkota tempoh hari,
kalau nak tahu kami berdua je masa tu...
"ok fine tipu aje"

buat ayie AKA Mohd Fikri,lupakan la adik adie ni..
adik adie dah pilih aku,dia cakap nama aku best Mohd Fekri 


wahh plak tetibe si daniel adie ni ade...
"temanye"kami memang mesra...adie cakap kau memang terbaik fiq!!..sekian..

p/s orite buat daniel adie,Ayie dan Adik Adie,ini Hanya gurauan sahaja,hope jangan kecik hati ye..lagi pun blog aku dah lama tak ade entry merepek macam ni erkk..

21 comments:

syAzAnA said...

untunglahhh. jeles againn! wuwuwuuwuwuwuwuuw

Joe_Hans said...

weyh... berangan sungguh! hahahaha... aku pown aderlar, gambar ngan adik retis nie.. nak updated gak lar... hahahaha

DIEDA said...

Sangat sangat jelew . Wuwuwu u___u

Amir Naufal said...

waaahhh..mcm padan la..
best r dpt bakal abg ipar dgn retis..larikkkkk!!..:P

Rtp Farra Arisha said...

hehe, she's so damn pretty!

AMELY ATHIYA AFANDI said...

ni masa time tea-time sispa tu eh ?? hehe . punya adie experimentkn adik kesayangn dia . bertuah badan

zizidiazora said...

woi fiq, jangan nk berangan ler nak berabg ipar kan si retis tu... contest SISPA tu hadiah dia patung angry bird bukannye adik si retis tu wakakakaka.......

Buat Ayie, Joe_Hans dan sesape yg dh brgmbr ngan adik manis tu meh kita sama2 meeting apa yg kte kene hukum si fiq ni... muahahahaha......

Fiq Fikri said...

syAzAnA:jgn jeless sgt kite org sekejap je,nnt ko plak aku amik ahahaha!!

Fiq Fikri said...

Joe_Hans:meh la kite update gamai2,bru meriah,,,nnt adie ssh nk buat pilihan ,utk adik die haha

Fiq Fikri said...

DIEDA:drama je ni jgn jeles2 ahaha

Fiq Fikri said...

Amir Naufal:padan ke?adoiii adik adie dh mcm adie...dh malu

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha:cantik kn mcm adie pun ctik ehehhe

Fiq Fikri said...

AMELY ATHIYA AFANDI:aahhahahaha :D

Fiq Fikri said...

zizidiazora :hamboiii fiq dh byngkan abg zizi jdi abg ipar si adie ni ,mcm mne la adie kn,mesti dia suka aaaahahhahaa

khalila said...

ahahahaaaa...... fiq x nampak ke muke adie senyum x ikhlas? die x rela la tu. kakakaaa...

.faris. said...

mentang2 aku tak de gambar berdua dgn adik adie.....! jeles bole? HAHAHA.!

Noorsha Muhamad said...

ok la tew..hehe..=)

naziyatul fatihah said...

cocok cocok =p

Lelaki Ini said...

weh
cm seswai jewk!

Original CikTeddy said...

wah..doakan yg terbaek tuk kamu^^


jom join aktiviti di blog cik,nak?^^

DanieL AdiE said...

Adik ipar...

Abg ipar nak iPhone 4s...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...