Followers

Monday, December 19, 2011

Ghost Protocol Terbaik Dari Ladang



Assalamualaikum....


pasti ramai dah menonton ghost protocol di punggung atau panggung yang berdekatan bukan?
sudah pastinye kita boleh ramal,movie ni di panggung akan full house

jadi semalam,aku baru sahaja menonton ghost protocol
nak tahu jam berapa aku pergi tengok??jam 12.45 pagi perhhhh semua orang sudah tidur masa tu..

aiyoo...

aku nak buat kajian sikit tentang ghost procol sikit,sikit je...

Perlakon utama sudah semestinye Tom Cruise,yang membawak watak yang sangat baik
dalam movie ghost protocol..

dari masa ke semasa,ada je aksi yang mendebarkan"ayat mcm harem"
ad part2 yang paling best..


 part dua orang perempuan ni bergaduh.perhhh rasa macam geram plak aku tengok!!
dan antara sorang mati secara??.....


 Part dekat Parking kereta dekat mumbai!!..lagi dasyat dorang punye parking
maju sangat,Nak tahu apa yang best part ni..jangan lupa tonton


Aksi Tom Cruise semasa memanjat bangunan dekat Dubai,dengan gunakan sarung tangan
yang boleh melekat dekat cermin...

antara yang best jugak!!..
kalau tengok mesti rasa kita yang ada dekat atass tu...

Jadi,yang tak tengok lagi,haruss pergi ok!!..
rasanya tak membazir pergi tengok ghost protocol sebab berbaloi sangat dan puas hati...

5bintang...

9 comments:

noreenrara said...

aahh wajib kne tgk la nie sbb 5bintang..heh ~

Amir Naufal said...

part yg kat menara Dubai yg paling best...mcm kita pulak yg ade kt atas 2..ending pon bagus..so..harus tonton..:)

Pezol Stylez said...

orite...nanti ajk member g tgok wayang pasni

nini said...

wah promote...haha...

DanieL AdiE said...

Tgk dh smlm..

Tapi,x buat review lg..huhu..

asyraf ahmad said...

5stars!!!
wow
nak usha tiket jap

to my blog - Acapsuur (>,<)

zizidiazora said...

Untung ler awak pegi tengok wayang. sape ler nk ajak kita ni yek....

::FAIZ FARISH:: said...

nice

khalila said...

halahaaaiiii.... byknye movie dh miss ni.................

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...