Followers

Sunday, December 4, 2011

Header Hitam Macam Orang Minyak..



Assalamualaikum...


Header Buat Si Amir yang comel!!...comel ke?perasan la wei!!!
header hitam,tak bermakna amir orang minyak..

aku buat header untuk amir naufal NA ni
ada satu sebab...

Sebab dia dah lama tak update blog!!!..aku nak bagi aura dia kembali aktif berblog
kalau dia tak aktif jugak!! 

kita gamai2 bakar blog dia kasi!! hitam...

24 comments:

DanieL AdiE said...

SGT LAMA DIA X UPDATE BLOG!!

k.h.a.l.i.l.a said...

hahaa... tulus, suci dan murni sungguh la niat fiq nih. fiq punye header yg dah bercantum balik tu mane??

cik eka said...

perhh cun seyh
nak jugak
:p

saya afi said...

Hitam itu glemer

izz idraqie huznie said...

hitam ituewwwwww menawan!!

zizidiazora said...

hahaha....sangat setuju... kita ramai2 curah je patrol kt blog dia yek....

Joe_Hans said...

giler untung ader kawan buatkan header... wuuuuuuu

cik LyLy said...

untung laaa, free2 dapat header dari 'kawan yang baik hati' cenggini. woot woot!

Fiq Fikri said...

DanieL AdiE :kan lama gila

Fiq Fikri said...

k.h.a.l.i.l.a :kn ahahhaha,header fiq dh bercmtum blik,huhhhu tgu ye akan di post ehehe

Fiq Fikri said...

cik eka:ehhe makseh,insyallahh :D

Fiq Fikri said...

saya afi:ehehe hitam tu mahal ahahhaha

Fiq Fikri said...

izz idraqie huznie:ahahha menawan ke kalau dh hitam ahahah :D

Fiq Fikri said...

zizidiazora:ahaha patrol meletup nnt,minyak tanah je ehehe

Fiq Fikri said...

Joe_Hans:ahahhaha kesian punye pasal,sbb blog si amir ni lama tak update

Fiq Fikri said...

cik LyLy:ahahha free ke,sok die kene blnjew Mcd huhu

Aliff Haikal said...

kalau macam ni , takmau update ah lame2 , boleh dapat header percuma . HAHAHAHA

Rtp Farra Arisha said...

black and white always work together! nice header too :)

HaziNiey PauLo said...

hitam is black..n black is sexy ..hahaha

::FAIZ FARISH:: said...

tak nak la bakar... nanti kene tangkap polis...

Blogger bernama Zam ! said...

betul2 ,. lame bebeno tak ngupdate nyeee haha
cantik la brrooo , eh eh kalau zam tak nak update2 ,.abg fiq nk buatkan header tak ??? haha *tektik

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

amir update laa yeee!!!

*bile laaa ko nk buat kan aku ni pokcik???

hafrawiey ozakawa said...

waahh..begitu rindu kt amir..:)

black is hot

Amir Naufal said...

tx pakcik fiq!!!
ok..ak mmg sngat malas nk update blog.huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...