Followers

Saturday, December 10, 2011

Header Tahun Baru



Assalamuailaikum...

seperti yang anda tahu,sebelum ni aku ada update entry pasal header baru aku..
nak tahu lebih lanjut sila click MUDAH..

Mudahkan??..
kali ni header aku tak nak putus2 badan,dan aku telah menerima nasihat
dari seorang pakar motivasi dari oversea...

nampak tak?pakar motivasi dari oversea pun baca blog aku,erkk

Header ni badan aku dah bercamtum kembali bersama kaki,
aku suruh mak aku jahit kan,supaya nampak kemas dan cantik bila di lihat...

dan ini la hasil header tahun baru aku yang sebenarnye..

26 comments:

Noratisa Nasir said...

header baru nampak lagi coooool :3

Blogger bernama Zam ! said...

zam rasa yg ni lg cun dari yg putus2 badan tu AHAHA , ni launch start tahun baru la ni?

k e y r i said...

cool

Siti Safiyyah said...

untunglah mak tau jahit badan yang terputus dengan kaki. haha

FarhanahAdzlan said...

header kau semua ohsem=)

laskar pelangi said...

eh kaki dah bersambung balik eh. hik3

Eda Amisha said...

mmg cool :)

Janggel said...

yg ni lebih kool dari yang haritu. teruskan.

✿ pink velvet ✿ said...

masih terbayang kaki tu terputus aritu, hahaha~~

faizal mohd said...

sama warna, UNGU. memang minat ungu ek? letakla pink ke? HAHAHA :D

::FAIZ FARISH:: said...

sakit tak kene jait????????????????????

ZWAN SABRI said...

cool lah header baru dia.. :)

Syafiq Ahadin said...

sumpah smart!!!

jannah latif said...

smart sbb ade wnae purple! hehe

nizam said...

smart sehh...buatkan utk sye :)))haha

Rtp Farra Arisha said...

it seems fantastic and unique..:))

♥ MS ♥ said...

COOL! yang ni lagi lawa and smart pus style :D 10 stars, kelas kau pakcik. HAHA

therylisa nurula'in said...

nka header gak .... ;(

luqman zakaria said...

awesome!

Joe_Hans said...

cool lar fiq..btw, nice 2 meet u orang tua.. hahaha

zizidiazora said...

thnx ya kerana mendgr nasihat dari pakar motivasi dari obersea tu... hebatkan dia....rasa nak kenal jugak...hehehe.....

ok kali ni barulah bagus..cantik2.. teruskan yek.....

khalila said...

alhamdulillah dah sambung balik. hahaa

.faris. said...

huyoo, retis dh nk tukar header baru, menarik.!

DanieL AdiE said...

Smart dude!!

Chenal said...

aku rasa header yang lama lagi cool! tp kalo pic lama tu tukar kat header baru tu..wokey jgk! pic header baru tu cam x best la bro!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

bru laa nmpk normal...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...