Followers

Wednesday, December 7, 2011

Hipokrit La Blogger Ni



Assalamualaikum...

Jangan jadi hipokrit

dan kadang2 kita jugak boleh menjadi hipokrit untuk kepentingan kita sendiri”betul tak”?
ada orang jadi hipokrit tak kena tempat..

contohnye....
si penulis blog menceritakan keburukan perkara2 blah blah blah...





jadi si pengomen datang mengomen,dengan hipokritnye dengan memuji2 atau sokong dengan entry si penulis itu..

padahal si pengomen ni tak suka entry si penulis ini,disebabkan si penulis ni pamousss
setiap entry yang si penulis ni update,

si pengomen sentiasa datang komen
dengan hanya memuji...”ala2 lagu hanya memuji tu”erkk


tipu la....
tak ada punye,dikalangan blogger yang tak hipokrit,mesti ada....
komen blog orang kerana terpaksa,jadi komen blog orang biar ikhlasss dan penuh nurani cehh...

nak jadi hipokrit tak kena tempat,nak komen blog orang
terpaksa jadi hipokrit kan kan...
kelasssss kau Mariah...

aku cakap untuk diri aku jugak,aku belajar dari kesilapan..
kesilapan yang lepas,jangan diulangi lagi...

36 comments:

Umar Arlee said...

Ha! Yg ni ada betulnya. Ntah2 nk kata aku ni hipokrit jugak ye tak ye?! Tak kisah le apa pun. Pndgn org kan! (*berigt utk diri sendiri juga!) :D

TSYA'Z (~_^) said...

kalo nk jdik hipokrit better x pyh komen kan??

better bc then diam je... :))

♥ MS ♥ said...

ekekekeke. heheheh. semua org boleh jadi hipokrit dalam satu masa. HAHA, tapi, kalau tak ikhlas, tak yah komen. jadi silent reader sudah. :D

nasxmiley said...

im agree ^^ AHAHHA

[k]o{q}i[n] said...

kelass ko jah...!!!

::FAIZ FARISH:: said...

kelas kau nok

Faezah said...

Hipokrit tu perkara subjective...kadang2 kite perlu hipokrit untuk membina..tapi xsemue perkare bley dilakukan dengan berlagak hipokrit...x digalakkan dalam islam...hihihihi

DanieL AdiE said...

Semuanya nak 'KELAS'..

Aku x masok KELAS lagi.. Tak sabar nak masok KELAS...huhu

zizidiazora said...

tak perlu hipokrit yang penting dalam apa jua keadaan mesti ada keikhlasan. untuk komen kalau setuju cakap setuju tapi kalau tak setuju berterus terang la.....apa ada hal............

Aliff Haikal said...

feedback yang positif vs feedback yang negatif , haha]
btw , kat facebook pun sama , ramai bebenor hippo ni ==' kbai

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

betul lah tu
komen kene ikhlas n telus

tapi
kalo rase nak komen benda2 pedas lagi berpeluru, baik takyah kot.

so, komen berpada je lah..
kann

bwalkiing here
to my blog - Acapsuur (>,<)

Syafiq Ahadin said...

kalau tak hipokrit, nanti blogger tu down pula. masalah lagi. haha!

faizal mohd said...

tu komen sebab nak tinggalkan jejak je. Macam saya. Eh. Saya tak termasuk dalam senarai komen 'hanya memuji' kan? HEHE :)

Joe_Hans said...

betol lar 2.. haish.. kadang2 diri nie pown sama...hahahah... *malu disini

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

betoi klu komen mai nk menumpang baik x yah..

*meingatkan diri sendiri...

Fiq Fikri said...

Umar Arlee :tulah ahahhahah ko komen ikhlass taw sama aku ahaha :D

Fiq Fikri said...

TSYA'Z (~_^) :komen dia tu mungkin ad sbb huhuhu

Fiq Fikri said...

♥ MS ♥:yuppp semua boleh,mmg boleh tapi ad tempat nye la ehheh

Fiq Fikri said...

nasxmiley :kan ehehhe :D

Fiq Fikri said...

[k]o{q}i[n] :P

Fiq Fikri said...

::FAIZ FARISH:: :hamboiii nok nok ahhah

Fiq Fikri said...

Faezah :yupp kite mmg boleh hipokritm,tapi kene tempat dn masa

Fiq Fikri said...

DanieL AdiE:kelasss ko adie,dah keje ehhehe

Fiq Fikri said...

zizidiazora :kan betul ckp saya ahahhaha

Fiq Fikri said...

Aliff Haikal :bkn fb je semua laman sosial ahahah artis katakn

Fiq Fikri said...

asyrafNAKjadiLEBIHbaik:komen biar berpada2 dn ikhlas ,kalau rasa nk hipokrit xyh komen ehehhe

Fiq Fikri said...

Syafiq Ahadin :ahahha aikkk dah try ke atau terkena aahahha

Fiq Fikri said...

faizal mohd :ahahaha bijak ko kn hahaha tx msuk blog aku ehehe

Fiq Fikri said...

Joe_Hans :kdg2 kita pun ada gak kn eheh xpela bljar dri kesilapan eheh

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) :ahaha sokong itu baba huhuh~

Nuar El-Ummar said...

yeah..terbaek ah fiq.. aku stuju ngn kau...^^)

Khairiz said...

betul la tuh

hafrawiey ozakawa said...

lelaki geek nh tersgt hnsem..lalalla(tgh hipokrit)

Blogger bernama Zam ! said...

eh eh aku tak hipokrit

*boleh ke mengaku macamtu AHAHA

jadi , jgn jadi hipokrit okay , tak baik Tuhan marah .

zOeY zAu YaH said...

pokcik..nenek tgh hipokrit sambil komen nih hahahhahaha....

Amir Naufal said...

kan..bnyak sngat org hipokret..trmasuk aku..haha,,:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...