Followers

Friday, December 16, 2011

Menanti Di Barzakh


Assalamuailaikum...

Semalam tak update entry sebab ketandusan idea erkk...
hati ni macam tebuka nak update entry lagu menanti di barzakh...


berulang2 kali aku dengar lagu ni,rasa seram pun ada....
dan Terasa sedih bila mengingat kan tentang diri kita yang tak cukup sempurna..




Apa kata kita ambil masa,dengar lagu ni sekejap....
bukan selalu nak dengar lagu macam ni...huk huk hukk  

"Allah berfirman dalam alquran"


"kullu nafsin zaaiqatul maut.." ertinya, setiap yang bernyawa itu pasti akan merasai kematian... 

22 comments:

Joe_Hans said...

jikalau aku merasai saat ini terlebih dahulu.. hanya 1yg aku mintak.. doa dari kalian semua... :)

khalila said...

alhamdulillahh..... lagu nasyid ni tanda ingatan buat kita semua. terima kasih fiq ^_^.

zizidiazora said...

Fiq..baca ni: http://www.bloggermuslim.com/2011/11/kita-bertemu-selepas-40-tahun-dimatikan/

Aliff Haikal said...

jika kamu mengingati mati dan kamu berasa takut , sedarlah bawah iman kamu masih ada :)

Fiq Fikri said...

Joe_Hans:amin..rakan2 mu akan sentiasa berdoa untuk mu jo

Fiq Fikri said...

khalila :welcome khalila bkn selalu gbr lagu cm ni eheh

Fiq Fikri said...

zizidiazora :huhuh sudah baca

Fiq Fikri said...

Aliff Haikal :betul :)

Khairiz said...

Alhamdulillah :)

cik LyLy said...

lagu tu antara lagu faveret saya ! huhuhuu~

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

jumaat, best dengar lagu ni:)) thanks sharing!

Papa PUSS said...

Salam

Terima kasih atas Peringatan ini..


#BTW dah follow here..
Hope hit me back.. Thanks..

Rtp Farra Arisha said...

happy friday..let's listening to this song together..:)

Memori Kekasih said...

alhamdulillah~ tak salah kalau kita saling ingat mengingati...
kan abang fik? (berlagak muda)
:P

Fiq Fikri said...

Khairiz ::)

Fiq Fikri said...

cik LyLy :huhuh sama la fiq best dgr lagu ni :)

Fiq Fikri said...

FIFIEY LYCHEE MARATION:huhuh welcome :)

Fiq Fikri said...

Papa PUSS :welcome tx follow

Fiq Fikri said...

Papa PUSS :welcome tx follow

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha :ehheh jum sama2 fiq :P

Fiq Fikri said...

Memori Kekasih:yupp menigt2 kan sesama islam eheh alamak..jgn abg sgt tersa tua plak eheh

Amir Naufal said...

teringat time 1st tima aku denga lagu ni masa form 4..naik bulu roma aku..seram sejuk..teringat je..entah bila kita akan mati..cukupkah bekalan kita?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...