Followers

Thursday, December 29, 2011

Terbaik Daripada Ladang Kuda!!...




Assalamualaikum...


Lama betul aku mendiam kan diri dalam mengupdate blog bukan?


ini semua facebook punya pasal,aku tak boleh nak shared link dekat FB erkkk!!!


naseb baik aku tak pamousss la,kalau pamouss tak payah nak susah2 shared link dekat FB 
semua dah boleh singgah blog capok ni...

jangan buang masa dengan membebel ,jadi dekat bawah ni ada beberapa gambar 
yang baru2 lagi dishoot di suatu tempat yang sangat best!!..

Nak tahu dekat mana??adalahhh....

Shoot1

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5

Shoot6


P/s Thanksssss Amir Naufal!! Yang Sudi Shoot Aku,Dan Abg Zizi jugak Thankksss walaupun Kami Kena Halau Sama Pak Guard..

38 comments:

luqman zakaria said...

wah! awesome!!

Umar Kadir said...

kene halau sama pak guard? haha! anyway, nice shot! XD

cik Dil said...

2nd pic ohsemmmm...^^

kena halau??hohooo

javanese DOVE said...

eh,tu sebelum baring-baring atas rumput tu dah cek betul-betul ke belum?

kot ada tinggalan sejarah kucing-kucing tak berumah ke -_-'

Honey Kumicky said...

awesome fiq...

mang fresh...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

Pokcik ensem nye laaa ....meletop....

niezam said...

aku vote shoot no.5. sgt ohsem! :))

therylisa nurula'in said...

suka purple eah ? :)
nape kena halau pakguard ? :O

nini said...

wow.....hehe

hafiz hafizol said...

tak lama nanti jadi cover majalah maskulin la kau.. haha..

Syafiq Ahadin said...

grrr....nape rambut ko tuu? haha!

khalila said...

kene halau dgn pak guard??? hahahaa... tu la. apesal korg x ajak pak guard tu shoot skali. jeles die taw

Nuar El-Ummar said...

untunglah ne halau pak gad.. ~erkk :P

ZWAN SABRI said...

Maybe pak guard tu x prasan kowt sapa itu Fiq Fikri.. Model terhangat di pasaran tuu... HHAA

Azham Vosovic said...

cantik la jeans tu!

jeles huihuhu

Fiq Fikri said...

luqman zakaria:ehhe thankss!!

Fiq Fikri said...

Umar Kadir:yupp kena halau ahaha,btw thankss:D

Fiq Fikri said...

cik Dil:huhu thankss!! yupp sbb situ ad guard yang jaga hehe

Fiq Fikri said...

javanese DOVE :Ahahahahh!!! sudah tgok..dijamin selamat ehehe

Fiq Fikri said...

Honey Kumicky:ehhehe btw thankss <3

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A):elehh baba ap kurang nye eheh ::D

Fiq Fikri said...

niezam :hamboii aku tak suruh vote taw hheh btw thankss wei :P

Fiq Fikri said...

therylisa nurula'in:ehehhe tak jugak :D

sbb kene ade surat kebenaran eheh

Fiq Fikri said...

hafiz hafizol:insyallahh kalau aku betul2 sedia ehhee :d

Fiq Fikri said...

Syafiq Ahadin:kan rambut siamang ahahha,angin la wei

Fiq Fikri said...

khalila:pak guard tu jeless leteewww mencii2 heheh

Fiq Fikri said...

Nuar El-Ummar:untung wak lu ahahhaha best best :P

Fiq Fikri said...

ZWAN SABRI :kan dkt tempat abg zizi,org kurg nk kenal aku ahahaha

Fiq Fikri said...

Azham Vosovic:aahahhaaha seluar buruk je tu dah ketat :D

gHadiskeCik said...

aKu jatuh cinta dengan gambar shoot 5 dan 6..ehehe(gatai)

ceritakamii said...

waaahhh ! terpegun :)

Blogger bernama Zam ! said...

tak pernah lg kena halau ngan pak guard , mesti nyokkk kannnn? haha , hey bro, tak nak try send resume ke kt mne2 syarikat ?

ayie said...

errr..potong sikit rambut ko fiq..haha

Rizal Murad said...

Semakin kacak haa...Gaya seorang model..Hehe..

Irwan Zul said...

best dowhh ader kawan reti ambik gambar cam gini....aku reti ambik gambar tapi member x reti plop makanya gambar dorang je la lawa...hu..huu

i'm shin... i'm inesen said...

suka shoot 2,5,6... lawa~

::FAIZ FARISH:: said...

wah Model ni. rape kene bayar ni? mesti mahal kan?

Chenal said...

byk komen support ko dlm bidang modeling ni. mgkn nie pun cr utk ko marketing diri dlm dunia tu nanti..
so...thn 2012, hopefully ada kejutan untuk ko Fir! good Luck n Slamat Tahun Baru 2012!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...