Followers

Monday, January 10, 2011

Sekadar Ingin Berkongsi


wasalam hye reader lama gak aku tak menupdate blog..emmm
almaklum la aku bukannye banyak idea macam Syafiq @ Sokelat, nk di lontar kan cehhh

hari ni aku mau sajikan korang gambar aku yang tak
seberapa,yang diambil oleh Abg Amir Naufal NA,jap2 cara dia ambil comfirm ok la
cara aku pose plak tak ok..cet..pas ni kene pinjam beliau majlah maskulin nak stdy
pose maut....

gambar ni diambil pada hari sabtu yang lepas,tetibe!!
Fauzi Ahmad A.K.A Pojie telah muncul di melaka,sebenarnye beliau sama membe beliau telah bercuti2
di melaka,mmg ade temujanji sama dorang semua nk jumpe,last2 jumpe sekejap jew
masa tak mengizin kan,tak sempat nak amik gambar sama2 dorang (kekwat kata kan)

Lagi pon gambar2 kat bawah ni snap pow lepas hujan benti,redah jew la
selagi mampu...
saya nak igt kan sekali lagi blog saya tak sehebat mane sory :(
.
.
.
.

Bajet Hot jew ni...
.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.



sekian terima kasih
"Hidup Itu Indah" jangan Persiakan Hidup Anda selagi
anda bernafas..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...