Followers

Sunday, March 6, 2011

Cuci Mata Dikira Buaya Darat Ke??



Salam semua reader,
hari ahad yang penuh dengan keceriaan,ada yang gembiraada yang bekerja,burung2 yang berkicauan..STOP ni gara2 tengok movie Hantu Kak Limah Come Back Home,sampai terikut2 la plak watak si usop tu..
Sekarang aku tak mau citer pasal si usop tu ye,Lari plak tema aku hari ni,sebenarnye aku nak citer pasal lelaki buaya darat..
Aku ke buaya tu??

Aku dekat rumah dah siap2 pakai costume buaya tembaga,semangat lagi nak buat entri ni..
Kenapa nak gelarkan aku buaya darat?padahal aku tak tahu ape maksud buaya darat,
Jadinye aku bukan dalam keteogeri tu la
Jap2 sape yang gelar aku buaya darat??aku kew??
meh sini dekat2 aku bagi tahu,aku
sebenarnye suke cuci2 mata jew,kalau aku cuci mata tu jangan la pikir aku ni gatal,aku
suke2 jew “cewahhhh ayat nak manis ni”
Kalau ade yang suke pikir bukan2 pasal aku,terpaksa la aku cuci kaki aku ni dengan clorin!! Tak paham lagi,kalau secara kasarnye
“Makan kaki aku ni yang telah disalut dengan kemanisan stokin 6ringgit”

Gadis2 lihat la mata ku yang bersinar ni,saya bukan buaya darat,atau buaya ape2 pun,saya bukan mat lubok!! Kesian ni la saya


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...