Followers

Sunday, June 12, 2011

Irine Nadia Marcello dah kahwin kah???




sebelum itu aku nak promote sikit,
jangan lupa click like Gambar irine kat atas ni

Taniah Irine Nadia Marcello telah bertunang 
pada hari ahad 12.06.2011
semoga bahagia ok!!!..

Kahwin jangan lupe ajak pokcik ni,pasti pokcik datang
kalau boleh nak jew bagi irine anugerah wanita bertudung..
terbaik!!!."bodek sikit"





dan janga lupa like fanpage aku ni ahhhh just click

Buncit Itu Comel ok



Buncit tu comel ok, allhamdullah
 tandanya aku buncit dalam keadaan bahagia,sehat dan sebagainye
jangan buncit makan rasuah sudah...

ramai yang tegur aku,ko dah buncit..
malu saya,napa bagi solan tu dekat saya,tanya la perut saya ni..
die lebih berhak diberi solan itu...

aku bukan sengaja nak buncit kan perut aku ni,
nafsu makan kuat sangat,sebb tu buncit naik sikit..dekat bawah tu aku ada lampir kan gambar aku yang agak lucah,nnt tengok perut ku yang buncit tu..
ade aku malu..."aku mmg tak malu"dan pemalu...

ye,kadang2 malu kadang2 tak pun...ape kesah...
itu la perut ku yang comel....

cuba bayangkan perut wanita buncit????
agaknye cam mana ekkk???
tepuk perut tanya cantik ke tak??
kalau laki buncit ok jew kot,abah aku buncit bahagia jew..
anak 5 lagi...






petua2 nya

MENGHILANGKAN CAGU
 Perahkan sedikit air limau kepada kuku yg mencengkam pada daging (cagu). Biarkan selama beberapa minit. Jika boleh, potonglah kuku yg termasuk dalam daging tersebut. Lakukan 2 kali sehari dgn menitikkan air limau pada cagu. Cagu akan beransur pulih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...