Followers

Sunday, June 26, 2011

Saya Di Oversea "CH"





Hye reader 
baru mlm ni dapt update,sangat la penat
baru sampai dari oversea~"CH"Cameron Highlands

hari ni nak kongsi gambar jew boleh??harap2 suke la kan
tahu mesti ade yang yang tak suke..
xpe janji aku suke kn..
Jalan2 sama family sangat best!!
.
.
.


bajet comel la konon....


 Baju Hitam Akak aku,no 2 angah,mak aku baju pink tu menyerlah gitu..
ko ade??


 yeahhh my hero..
apak aku En Ahmad,nsem kan..die la baka terbaik dari ladang



Yang depan tu akak aku no 1 along,kami mahu tolong
yeahh npk cam nk kaut semua strawberry


yes yg laki tu abg ipar aku no 1..
yg bertenggek kat ast bahu die tu ank 1st kaira





Awek cokelat mix pink yang aku idam2 selama ini..
3 kali beli tak muak2..balik umah berak2..padan muka ko 




Kanank2 sudah kembali!!


nak buah si Akim


irfan ank buah pertama :)



 Abg aku yang dokong budak tu...cer teka yang mane???
die sebagai baby sitter,daus nama die~


 Wahhh ni pun ade,
bapak gorila..amir naufal NA


 Baju belang2 tu twin si amir naufal....:)
tu abg ipar aku yg ke2,iras2 amir la jugak...




Sory buat korang tergugat iman tengok perut aku tu...sory sangat2
.
.
.

mase nak balik singgah makan satay kat gombak,dekat2 umah akak aku jew..







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...