Followers

Tuesday, July 19, 2011

Header Buatan Lelaki Geek 2




hye korang!!!!
next adalah header yang kedua, aku buat untuk blog si Amir Naufal NA

untuk blog amir ni dia suke yang simple2,
jadi aku buat la sesimple yang mungkin

lihat hasil dia dibawah ini
.
.
.

Simple tak??lepas ni kalau dia tak update blog,tak thu la
memang kene rembat la sama aku pui ler..

mana2 yang nak menang header jum join contest Hizami Nak satu Header
kalau berani mintak la hizami nak 2 header.satu untuk saya dan lagi satu untuk teman saya

Apa2 pun gud luck pada mereka yang join tata titi tutu~

HIzami Nak Satu Header



Nak Join Click ------> Blog Hizami Rahim



 Sila lengkapkan slogan kat bawah ni:

'Ke hadapan Hizami, saya nak header satu sebab saya nak hadiah kan header tu kepada seseorang,dan hizami awak nsem la sekian~

Unik tak sambungan ayat aku ni,
Mesti unikan,jadi aku nak jadi juara yahooo...
kalau no 2 dpat ape??kalau boleh aku nak ko godek2 Chat Box aku tu
bagi sorok2


Berulat bende jadah tu aku godek~


Kalau aku dapat no 3,ku nak blog aku di promote dalam 1tahun
setiap entry ko,ade jew muka aku .

Jadi aku seru rakyat jelata jum join contest abg hizami ni "abg la sangat"

Aku pilih sorang :Ahmad Fauzi Aryaan "Baba kesyanga"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...