Followers

Monday, July 25, 2011

Nak Sidebar Chat FB Yang Asal??Jum Try ni





Chat facebook anda bermasalah??
jangan risau aku ada obat nak bagi..

obat dia ada kat sini Click INSTALL
 jap lupa nak bagi tahu obat ni khas untuk Google Chrome sahaja ye
kalau nak mozila cari doc rozaimi.


 Dah click Install?
ok siap sudah
lepas tu korang boleh la save
.
.
.
buang Tab Fb tu,lepas itu bukak New Tab baru
dan bukak Fb anda semua,
lihat la hasilnya nanti

abg dah cuba adik2 bila lagi??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...