Followers

Wednesday, August 3, 2011

Artis Pun Sempat Add Facebook Aku






tada!!!!
ada percaya bukan seorang artis yang add saya cehhh
lihat paparan dibawah,ada nampak tak sape perlakon tersebut??
kalau tak nampak sila buat tumbesaran

aku tak pasti artis yang add aku yang itu betul ke tak
sebab aku tak app lagi
malaz nak kawan sama artis2 ni
nanti kene gosip

setahu aku die ni perlakon gerak khas dekat tv 2 anak sarjen misai shah iskandar.tapi
yang add aku nama lain plak,mungkin nak privacy :)

sejak 2 menjak ni ramai plak artis yang add aku
dah buang tebiat!!
dah tak ade orang lain ke nak add pui~

Pastinya dia fake kot2



Ok yang ini tak boleh nak tipu2 sebb yang ini adalah benar Fatin liyana Asri
yang add aku,sebb aku ade chat dekat Fb die tanya pasal projek X yang dia masuk tu..

panjat boboi esoknya fatin reply ok bukan reply je add sekali,memang tak sangka
walaupun die bz pun tetap layan peminat cam aku yang selekeh ni



ada segelintir Rentis ni dah bergelar blogger pamous orang chat langsung tak reply
sombong giler,bukan aku nak ngorat kau pun kan
"aku cakap untuk diri aku sendiri"

jadi tak payah la nak bajet cantik sangat,nenek saya lagi cantik ok

Cik Epal lagi peramah kot,saya sayang cik epal sentiasa layan peminat die cehh

Abg Ben Ashaari pun ok dia tak sombong abg ben kacak lagi bergaya"ayat bodek"
kalau kita tanya apa2 dia reply je..

zoeyzauyah artis ni pun peramah giler!!! selalu bergosip sama aku
dia ni mmg pamous ade jugak berlakon dalam drama tamil..

jadi aku berani cakap kita tak dapat puaskan hati semua orang
kadang2 orang pamous tu Bz kan,
mana kita tahu die nak susu kan anak ke,memasak ke ape
je asal kan dia tak kacau hidup aku....

salam 3 ramadhan dan selamat beramal~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...