Followers

Monday, August 8, 2011

Sopan Gitu Shoot Bulan Puasa





Hye Pembaca selamat berpuasa ok!!
hari ni aku mahu kongsi sikit gambar yang aku shoot sendiri
pada hari sabtu yang lepas..

ingat aku tak ada bakat ape
semperna bulan ramadhan pakaian ala2 nenek kabaya
baru la sopan ayu je tengok...

sebenarnya aku sama amir naufal temakan 
faradiela photoshoot untuk kelas Macha and the geng yang masuk sejuta Impian dekat Tv3 tu..
ade tengok tak??

Photoshoot ni mula dalam jam 3 sampai jam 6
memang penat giler,aku plak yang penat kan mana tak nya aku la PA si fara :)

ok2 jangan buang masa
selamat menonton gambar yang ditembak oleh aku :)
.
.
.


Siap la bagi tahu Bini :)


 Dea Cinta bkn mee cintan~



Sory kali ni gambar amir tak ade :)
yang abg botak tu green adge die yang selalu tye bila nak shoot si fara..
impian die dah tercapai cehhh~

Akhir kata :Bila blog aku nak masuk remaja ni~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...