Followers

Thursday, September 8, 2011

Melaram Kau Joyah!!




Selamat Hari Raya maaf zahir dan batin 
nampak tak aku dah buang tebiat ke ape ni,tebiat ke tak biat memang nak buang tebiat jugak
puasa sebulan raya pun sebulan la kan,

raya tahun ni aku ada rasa sedikit tak best,asyik duduk dalam bilik layan lagu
jiwang2 gitu,ko mampu?lagu jiwang indonesia derrr

buat pengetahuan korang semua,raya 2011 ni gambar untuk baju raya aku tak ada, sedih
semua orang pose2 maut sama baju raya dorang erkkkk! 
tertongek sana,tergolek sini....

Melaram sana sini,terjoget sana terjoget sini dengan baju baru,yela raya setahun sekali
kecuali raya haji,ada yang berpasang2 baju raya, aku sepasang je
jimat kos,almaklum ler lelaki ape kesah :D


Motif letak gambar ini kan,dengan berpakaian baju melayu sponser segak lagi bergaya
dengan pose2 yang suci dalam debu..


Selepas edit 

gambar ni semua sebelum raya dah shoot tapi baru sekarang nak update,
yela aku nak kembali kan kemeriahan suasana di hari raya,baru raya tu dapat dirasai lagi
suke letteeeewww....

tetibe
tema baju melayu aku berwarna maroon tahun ni,aku mampu cakap je ni
nak kasi tengok tak ada gambar,"mesti ade yang sedih bace statement ni"Okbai#

Selamat hari raya haji,bilakah??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...