Followers

Saturday, September 17, 2011

Pencuci Muka Dan Aku,Berkesannnn~



Pencuci muka dan aku,tak dinafikan la lelaki zaman sekarang dah boleh jaga
Kecantikan,kalah kak joyah

Perempuan mesti nak lelaki yang bersih2 kan,terutama muka tu,market
Kena la tinggi,kalau tak jaga kecantikan perempuan tak nak kot

Bukan dalaman je yang perlu cantik luaran jugak penting

“Ala2 lagu cantik luar cantik dalam cantik dengar sini”

Tak tipu la aku dah banyak guna pencuci muka,nak bagi hilang karat2 dekat muka ni

Aku mula guna pencuci muka sejak darjah 6 kot,aku gune sabun kambing
Dulu budak2 tak ada duit beli yang cop kambing!!sudah

Umur semakin meningkat macam2 aku explore,tengok2 iklan ada yang pencuci muka baru
Keluar,terus nak beli nak bersih kan muka kata kan.



Jadi bagi masa sekarang 2011 aku telah menggunakan uberman
Aku kena pukau wea sama itu promoter shopping,sangat mudah orang nak tipu aku
Jadi aku dah pakai pun pencuci muka tu,dan sangat berkesan kot kot
75% aku boleh bagi..

Kesimpulan,cantik dalam cantik luar jugak,tapi dalam aku masih tak cantik sangat
Slow2 ok smile.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...