Followers

Sunday, September 18, 2011

Minat Super Junior?? Mr Simple




minat super junior?mesti ramai gadis2 yang minat gilak dengan kumpulan ni
tak dinafikan la separuh dari rakyat malaysia memang suka layan
lagu2 KPOP..


sampai gaya pun ala2 KPOP,
yang paling best sampai ada kumpulan KPOK malaysia dekat negara kita ni
bangga sikit...


jadi nak dicerita kan pasal kumpulan super junior ni
kadang2 aku suke lagu dia kadang2 aku tak suke lagu dia,ikut kesesuaian irama dan rentak jiwa ku ini


ingat tak bonamana??yang itu lagu kesukaan aku itu
dengan dance dorang yang sangat cool,sampai aku pun nak joget sama.


kalau penyanyi dari korea ke atau jepun aku lebih minat dari lagu
daripada orang la,sebab lagu dorang sangat best rancak2,layann je....
suara pun boleh tahan best,


nampak tak nampak tak? saya tak tengok muka,saya tengok bakat ..
dorang




Dah layan belum lagu baru ni?Mr Simple,mesti nenek2 yang dekat umah terjoget2 
dengar lagu ni,mana taknya rancak sesuai dengan semua umur


ntah2 nenek pun gi disco 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...