Followers

Thursday, September 29, 2011

Segmen Just Google It_Azurin Ramli





----> Click 

Ini hari godek2 blog tejumpa satu blog yang buat Contest,bagi aku contest dia ni sangat menarik
dan tertarik aku memang tebommm!!!

Contest Just Google It

Hanya Search dekat Google je,korang kalau nak cari bahan pun search google
lagi2 bahan 18sx..bahan cara2 eratkan lagi hubungan rumah tangga
dan bagai bagai lagi..

jadi syarat syaratnya

SYARAT ?
2. copy banner atas tue,link kan sekali kat entry nie
3. buat entry dengan tajuk SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI
4.masuk kan SYARAT sekali dalam entry korang tue
5.hantar link entry korang kat komen box aku kat entry nie.

Ok sudah paham itu syarat?atau tak paham lagi?aku boleh ajar bahasa isyarat bagi paham..
teettt!!

Soalannya
.
.
.



1.Nickname?



2.Age?




3.Hobby(s)?

.
.
.

.
.
.


4.I Want To Be?




5.I Love To Eat?



6.I Wish I can?



Sudah abis pun kisah hidup aku,apa macam?puas hati dengan jawapan aku?
ada yang tak paham?buat2 paham je la~


aku nak seru akak,abag adekkk!! jum join tak rugi join sangat best!!
terhibur hati ini...

Siapa Nur Jannah Alia_You


tetibe rasa nak update entry pasal Video Nur Jannah Alia
nak tahu kenapa?kalau kita dengar Alia punya suara sangat best,lagi2 lagu YOu memang best
dia bawak!!


Aku tak kenal pun Alia ni,tahu lagu ni dari blog sepupu aku saja je nak dengar kan
tertibe terdiam,kaku kejap dengar lagu ni best plak~

Nak tahu jugak Apa Facebook Alia ni,nak tahu umur berapa,kalau boleh kita couple nak?
wahhhh gitu plak kan!

Sama2 kita hayati lagu You_Nur Jannah Alia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...