Followers

Friday, October 14, 2011

Aksi Budak Kecik Yang Terlampau



Ahhhhh best tak tajuk entry aku hari ni,??mesti gamai suke kan kan kan dengan tajuk Aksi
“Budak kecik “terlapau.

baru rasa ni muda dan comel kalau letak tajuk budak kecik
walaupun wajah ku tua umur masih 20tahun ok..

jadi hari ini hari jumaat kan?hari yang mulia ni ayat kita kena la sopan santun dan ayu yeee
kali ni ayat aku lebih kesopanan sikit.

Ada sedikit perkongsian gambar adekk comel ni.diambil kira2 minggu ni jugak
Lokasi taman seribu bunga,
jap2 tambah sikit “yang banyak nyamuk”sekian....

Gambar tak boleh menipu dan jangan tertipu dengan aksi2 lucah saya dekat bawah ni
Saksi kan tayangan perdana dari blog lelaki geek


Gambar ni di tuju khas untuk ibu ibu yang ada cancer
Senamkan diri ok,toturial ringkas ni..


Ini plak alalala comel gitu macam kucing parsi,ko mampu

Ingat girl2 je boleh boboi2 pun bolehh....




Abaikan jerawat di muka ku,lupe nk pakai makeup..

Ni pose abg kurang hebat sikit.


Ok gambar ni yang last,apa pendapat anda??pendapat bukan aku nk korang
Hentam aku ye WARNING!!...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...