Followers

Sunday, October 16, 2011

Aku Bukan Rabun



Hye reader,salam hari sunday
boleh kira tak berapa hari aku tak update blog??bolah kan sebab baru 1hari kot..

jadi hari ni aku nak berikan sedikit pencuci mata kepada yang minat dengan gambar2
berkuasa tinggii!!!!

jangan buang masa lagi,macam banyak gambar plak aku nak letak kan
just 2gambar je aku letak untuk hari ni ye....

jangan risau next entry banyak gambar akan aku tayangkan ye...
sabar sabar sabar sabar dan sabar...

Lokasi: Pavillion Kuala Lumpur

 Shoot 1
 Baru Nampak Geek sikit...

Shoot 2
  Gaya ala2 nak ngorat awek hye adekkk nk no fon boleh??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...