Followers

Thursday, October 20, 2011

Sweet Memory Suami2 Ku Hampir Gengster



So sweet!!! bak kata amir naufal
ok mmg sweet pun kita orang bertiga cehhh....percutian yang agak lama dan banyak kenangan
selama 6hari kot.

Percutian ni disertai oleh Amir Naufal NA dan Abg kita ni yang agak kacak lagi bergaya
Syafik nama nya..

percutian kita orang ni memang best,dan menghabis kan duit serta merta

tapi sangat berbaloi2 dengan percutian ni,saya sangat happy gila2!!!
eeeekkk jap2 ni bukan pecutian,aku yang pandai2 ponteng kerja
untuk suami suami ku hampir gengster ni...

Tengok wayang,jalan jalan Shoot,Teman Si amir Shoot untuk Agsment berliau,
skodeng dekat danau kota,lepak dekat siti zubaidah,dan banyak lagi semua
di PV12

Shoot 1
Cer teka dekat mana ni??

Shoot2
 Dikatakan Mengambil BB amir naufal,jap2 tengok gaya macam aku nak ragut si 
syafik ni..

Shoot3
Pasangan Sehati berdansa

Shoot4
None...

Semua So sweeeeeeeettt!!! nak ikut kan banyak lagi gambar,nanti aku masuk kan ok
bagi puaskan nafsu mata korang cehhh...

nantikan Next entry!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...