Followers

Friday, October 21, 2011

3 Jejaka Berkaca Mata



Salam reader...
cepat betul masa berjalan dan hari ni hari jumaat yang banyak kenangan,tak akan aku lupakan, so sweett!!

ok2 hari ni nak kongsi sikit gambar 3 jejaka berkaca mata ni
semua ni nak tiru lelaki geek la tu...

kalau perasan sejak 2 3 menjak ni,aku asyik update pasal gambar je kan
nak tahu kenapa?
sebab gambar ni semua cantik gilak!!

makaseh abg Syafik dan Amir Naufal yang banyak menjaya kan
program amik amik gambar ni di KL tempoh hari...

Bulan Depan Saya datang KL lagi yeee!!!

Shoot1
Abg Ncem...pose yang sangat sempoi,tergoda wanita2 di luar sana..
jap jap kening cantik!!

Shoot2
Hot model kita Amir Naufal yang sudah lama dalam bidang permodelan ini,tengok gaya pose amir
macam kimora lepas bersalin,sangt cun..

Shoot3
Yang last sekali aku la,tak apa gambar aku yang bawah sekali,kita bagi peluang dekat
abg2 kita berada di atas..

Geek La Sangat Kan Semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...