Followers

Saturday, December 3, 2011

Diva Paling Cantik


Assalamualaikum...

kau cantik dan jelita,cantik tak aku?ekkk
ok la entry simple hari ni,tapi boleh puas kan nafsu semua orang,dengan paparan untuk hari ini...


jangan bagi tahu aku kucing ni cantik ok!!di sebalik wajah kucing ini banyak penipuan...


almaklum la,ni kucing jantan bukannye kucing pondan ok!! 
ada ke kucing pondan??


tengok tu siap pakai crown ala ala miss word gitu, kau mampu..


gambar ni semua dah lama kot,aku shoot..tetibe godek2 album terjumpa
gambar kucing ni plak..

jadi boleh la aku masuk dalam blog,lagipun aku sejak 2 menjak ni
dah tak ada idea nak update blog,otak aku dah miskin dengan idea merepek!!!

kucing ni jugak,jadi bahan hiburan aku dan korang kan!!

.
.
.
.
Kalau sekali tengok,dah macam sami buddha kucing ni tawww...


tibe masanye...kalau nak tahu kucing ni dah tua pun..dah beranak pinak!!
anak semua bersepah2,sapa nak sila book..


jenis kucing: kucing parsi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...