Followers

Friday, December 16, 2011

Pendedahan Eksklusif Umur Fiq Fikri Ahmad A.K.A Lelaki Geek




Assalamualaikum...

Umur baru 20tahun,tapi muka dah mcam bapak orang yang ada 2 orang anak..
pendedahan "Eksklusif" di blog Lelaki Geek."panasss"~


buat masa ni aku tak mampu jaga anak orang,yang aku mampu jaga anak kucing,anak ikan
dan sebagainye..

ramai tak percaya yang aku ni masih dara dan masih 20tahun..
masih muda dan remaja,paras rupa aku je nampak macam dah tua...

kalau keluar rumah,bawak anak saudara jalan2,orang akan cakap anak ke?
haissshhh penat nak terangkan dekat orang macam tu..

lepas ni aku keluar jalan2,nak letak banner dekat badan..
yang aku masih 20tahun,sambil lambaikan tangan ala2 miss world erkk...

Bukti yang sangat kuat
.
.

tengok muka aku masa darjah 6,mesti ada yang tak percaya sangat berbeza bukan?
aku tengok dah macam pakistan pun ada..

tengok tengok saya lahir 1991,kalau tak percaya aku tak tahu nak cakap apa..
erkk hantok kepala dekat dinding la macam tu...

mana IC baru?
next week baru buat..erkk sangat lambat..


Ni gambar masa form 5,gambar ni aku dah macam ahli politik pun ada
tengok la suci kan muka ku ini...

tiada misai,dan ada sedikit "perasa" janggut disitu...

Hope lepas ni Tak ada orang nak tanya umur aku berapa la ye..

aku ni muda,masih bujang dan kanak2 lagi,
walaupun 20tahun jangan nak umpan aku dengan gula2..


p/s Saya Mohd Fekri Bin Ahmad Masih 20tahun


Menanti Di Barzakh


Assalamuailaikum...

Semalam tak update entry sebab ketandusan idea erkk...
hati ni macam tebuka nak update entry lagu menanti di barzakh...


berulang2 kali aku dengar lagu ni,rasa seram pun ada....
dan Terasa sedih bila mengingat kan tentang diri kita yang tak cukup sempurna..




Apa kata kita ambil masa,dengar lagu ni sekejap....
bukan selalu nak dengar lagu macam ni...huk huk hukk  

"Allah berfirman dalam alquran"


"kullu nafsin zaaiqatul maut.." ertinya, setiap yang bernyawa itu pasti akan merasai kematian... 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...