Followers

Sunday, January 8, 2012

Aku Bukan 21Tahun La,Tapi 12Tahun




Assalamualaikum..


Haishhh Sudah ku bilang 1 2 3 4 5 aku masih 12tahun korang tak percaya erkk..
lihat la keajaiban berlaku..

janggut aku sudah tiada dan misai sipi2 je..

Kelihatan muda tak?atau nampak tua lagi?erkkkk
tak kesah la asalkan aku sudah trim janggut yang macam bek bek bek..ni

Rasa lebih selesa,dan kemass..rambut pun sudah pendek sikit..


86Hari Lagi tamat La Zaman Bujang Aku....



p/s kalau aku botak?apa akan berlaku?ehehhe

22 comments:

Nurul Mazni Sawal said...

hehehehe.... selamat menikah!! :)

♥ MS ♥ said...

alhamdulillah, dah nak kawin upanya. . eh, awalnya? bia betul! ?

ryan said...

untunglah muka ensem... umor dah tua pn orang igt muda...

Zac Rega said...

tipu je na kahwin . haha , 12 tahun an ? gudluck --> UPSR kayh ! :P

Syafiq Ahadin said...

jadi aku, bukan 18 tahun tapi 81 tahun? erkkk!!!

Rtp Farra Arisha said...

cakep bener sih wkwkwkwk

khalila said...

hahaa... botak konfem mcm baby

zizidiazora said...

rambutan daun biru??? erkkk... *tetiba

farihamuhamad said...

eh? kalo cam tu umo sy 2 taon lah..20 is equal to 02. hee

Fiq Fikri said...

Nurul Mazni Sawal :ahahha tak jdi la nk nikah ehehe

Fiq Fikri said...

♥ MS ♥ :ehehehe propah je ehhe

Fiq Fikri said...

ryan:hahaha hamboiii :P

Fiq Fikri said...

Syafiq Ahadin:ok fine mmg aku jeless umur ko lag byk ahah

Fiq Fikri said...

khalila:bukn cm baby mcm coploss plak nnt ahaha

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha :ehehhe joke je :P

Fiq Fikri said...

zizidiazora ;mana nk cekau rmbutan daun biru ahahah

Fiq Fikri said...

farihamuhamad:baby sgt 2tahu ahahah

NIZAM said...

Fiq, ni style baby face utk back to school ke? hikhik.

Fiq Fikri said...

nizam:yumm tema kanak2 yg bru nk masuk sekolah ahahah :P

Anastasia said...

saya pon 12 tahun. Upsr tahun nee. :P

Honey Kumicky said...

wa...congrates...bila nak nikah nie????

RyuTsubasa said...

OK... Sekarang muka kau yang tak ada bulu-bulu muka ni dah macam pakcik Saudara aku yang pastry chef.. =_=ll

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...