Followers

Saturday, January 21, 2012

Rasa Nak Kahwin Lagi..




Assalamualaikum....

Kali ni aku persembahkan semua gambar2,wedding olok2 yang dishoot oleh 
Amir Naufal NA...

nak katakan gambar memang banyak,yang aku masukan dalam entry ni sikit sahaja yee..
kalau nak tengok gambar lagi banyak,

nanti aku masuk dalam FB..

Shoot1

Shoot2


shoot 3

Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7

Shoot8

Shoot9

Shoot10

Shoot11

shoot 12

shoot 13
.
.
.
.

ok pengalaman semasa shoot baju pengantin perhh terbaik!! lagi2 outdoor

ada plak orang ucap tahniah lagi,macam aku kahwin betul2 la plak kan,

kebanyakan orang dari luar malaysia la yang kecoh2 huk huk huk
mungkin dorang teruja tengok 
baju yang telah disponser oleh butik dliya ni erkk

atau pun dorang ni nak tengok aku?"perasan sekejap"erkkk erkk erkk erkk!!

dengan tanjak kulup dahi aku "gelak setan kalau tengok!! tutup aurat bak kata eddy 

.
.
.



sapa2 yang nak kahwin ke tunang ke apa2 majlis nak buat boleh PM je si amir naufal
berliau akan layan pelanggannye dengan mesra erkk

kalau ada makcik2,jiran2 yang nak kahwin cepat bagi tahu dorang..suruh PM kami cehh
promot habis2...



Pakej A (RM500)
full 1 day reception + nikah + sanding + outdoor
unlimited picture with 2 photographer
selected picture for face editing
burn DVD CD

PAKEJ B (RM700)
full 1 day reception + nikah + sanding + outdoor

unlimited picture with 2 photographer

1 mockup sticky album + 120 picture edit

1 16R frame picture

burn DVD CD


PAKEJ C (RM1000)
full 1 day reception + nikah + sanding + outdoor

unlimited picture with 2 photographer

1 custom album 12 x 8 

1 mockup sticky album + 120 picture edit

1 16R frame picture

Spacial get + wedding Video


Tidak termasuk Transport dan penginapan bagi luar Melaka


Untuk tempahan

Amir naufal : 0176724698

Mua: Nomie Jalil 
No Tel:0126623684
Pakaian: Butik Pengantin Dliya Anggun
Hjh.Jamaliah 
No Tel:019-6676646
Email: dliya_anggun@ymail.com
Lokasi: 18-1,Jalan PB 1A,Taman Puncak Bertam,75250 Melaka

Last sekali Wajib Ada Nama Model Pengantin



19 comments:

AMALINA YA'AKUB said...

lagu today was a faiytale.. perghhh hahaha...

hawiz said...

style...=_=

Azri Fathurrahman said...

lawa pandai korang amek gambar ;D

♥ MS ♥ said...

tahniah, semoga kekal hingga ke anak cucu. wkakakaka. *doa kejam*

zizidiazora said...

wow...terbaek bro....
merah sangat la pokcik.....

GBM said...

cantik. ada style!:)

aienComot said...

wah! cantik suka tgk... ada style..:)

aienComot said...
This comment has been removed by the author.
Cik Embun said...

nak kawin jugak... hik3~

Fiq Fikri said...

AMALINA YA'AKUB:kan bru la kene dgn entry aaahhaha :D

Fiq Fikri said...

hawiz :hehe thankss :D

Fiq Fikri said...

Azri Fathurrahman:thankss azri hhehe biasa je bro

Fiq Fikri said...

♥ MS ♥:hamboii sgt kejam taw ahhahah :P

Fiq Fikri said...

zizidiazora :merah garang ahahha..nnt amik gbr abg zizi plak taw wedding huhuh

Fiq Fikri said...

GBM :maksehhh awak :D

Fiq Fikri said...

aienComot :eheh nk kahwin pgil kite org amik gbr ehhe

Fiq Fikri said...

Cik Embun:meh kahwin sama pokcik meh meh ahhha :D

JumiYumi ♥ said...

kawen olok2 pulak.
lelaki geek ni nak jd model ke?

Blogger bernama Zam ! said...

kalo betul2 pun sweet ape .huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...