Followers

Wednesday, January 11, 2012

Apa Itu AN PHOTOGRAPHY??





Assalamualaikum...

Hari ni aku nak rasmikan page yang di owner kan Amir Naufal NA
sekarang yang agak liar dalam bidang photography..

page yang bernama AN PHOTOGRAPHY

tak lupa dekat aku juga yang telah menjadi shared partner si amir naufal NA
A.k.A PA tahniah erkkk..


Dan ni adalah logo company si amir naufal cehhh..nak company,insyallahh kalau ada usaha dapat la buka

studio sebijik!!...

logo ni dihasilkan oleh kawan aku EFUN DESIGN kalau nak tempah design baju ke apa ke
boleh la PM berliau..

logo yang dihasilkan oleh efun ni banyak sebenarnye jadi kami telah bersetuju untuk
pilih logo ni,design ala2 cina sikit,baru nampak kelainan..



P/s LIke Page AMIR NAUFAL  Kalau Nak Tahu Perkembangan Berliau Cehh..erkk

11 comments:

Rtp Farra Arisha said...

wow. semoga dengan adanya keberhasilan boleh membawa rezeki yang tidak henti2 di hari depan buat kalian perhaps...:)

Misshy Innz said...

comel gambar amir tuu ;D

khalila ishak said...

waahhhh... dah makin maju kedepan ni. tahniah amir, tahniah fiq. heheh

zizidiazora said...

Amir Naufal??? sape tuh?

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha:insyallah jika kite selalu berusaha :d thaksss farra :D

Fiq Fikri said...

Misshy Innz:doreamon katakn ahah :P

Fiq Fikri said...

khalila ishak:alhamdulilahh huhu doakn kami cehh :D

Fiq Fikri said...

zizidiazora :allaaa budak ni hampir nk pamouss ok,kalau daniel adie sama hizami Li ahah

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

Congrate mir....

Azri Fathurrahman said...

wohoo~ tahniah kepada AN dan PA beliau.. jadi businessman daa~ :D

Blogger bernama Zam ! said...

PA ye ? hahaha , tahniah le wokk .abg Amir too ,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...